Arctica 15.10.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Jak zwykle nic. Synuś Mistrza się pogniewał i uciekł... do Jaśka. Dr. Sosnowski przyszedł zbadać tatę i Ula na niego nakrzyczała, i przyjechał Przemko a Ula przeprosiła się z doktorkiem i dała do zrozumienia że chce kontynuować tą znajomość. I najważniejsze - Przemko błaga Urszulę, aby dała się ustylizować jego wspaniałemu i sławnemu koledze styliście. Czyli jak zwykle nic I zwolnili Sebastiana... Noooo..... zapomniałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.10.2009 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 a co Przemko robił u Uli?? po co do Niej przyjechał???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.10.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 a co Przemko robił u Uli?? po co do Niej przyjechał???? No... syna szukał chyba, ale nie pytaj skąd wiedział Chyba, że do Uli jak w dym, a na synka przypadkiem trafił? kolację robiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 15.10.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Kala jakiś czas temu pokazywałaś jaką klamkę wybrałaś do drzwi zewnętrznych. Gdzieś mi umknęło , czy Ty ją zamawiałaś już czy dopiero masz zamiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 15.10.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Hejka Kala.... ... co za ludziska wredne......złodziejskie nasienie .....dobrze, że postanowiliście założyć alarm bo w dzisiejszych czasach to niestety konieczne dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 15.10.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Kaluś no jak tam humorek poprawony zaszalałaś u fryzjera a gdzie foteczki dla kuleżanek .... chyba czas zebym i ja do fryzjera ruszyła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 15.10.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 kala pokaż nowy image, bo z ciekawości popękamy !!!!!! Fotki pliiiiiis!!!!! Ja też Brzyduli nie oglądałam zarobiona jestem - tak to jest jak z pracy wraca się ponad godzinę - nie, nie chodzę po sklepach!!! tak daleko od domu, pracuję!! Obejrzę sobie w weekend powtórki wszystkie pięć od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.10.2009 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 piątek.... wreszcie piątek !! Agatka....klamke będę zamawiac pod koniec pażdziernika dopiero. dziewczynki ....zdjęcie z nowa fryzurką wstawie, ale nie tutaj tylko na NK. namiary macie więc se obejżycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 16.10.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 dzień dobry kala - ty przestać za mną łazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.10.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 czesc kalus słuchy mnie doniosły że u fryzjera byłas ,a zdjec nie ma ,no to dawaj kochana tu na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.10.2009 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 wstawie na NK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.10.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 wstawie na NK ok , moze byc i tam hihiih Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.10.2009 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Napiszcie mi ile was kosztowała instalacja alarmowa???nasz wykonawca za sam materiał zapłacił ponad 3 tyśdo tego przyjdzie robocizna jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 16.10.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 jokka....nigdy nie montowałaś żadnej szafy z ikea????? to proste jest bardzo!! zapewniam!!! potwierdzam!!!!nigdy nic prostszego nie składałam wpadłam do cie zobaczyc co słychac czesć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 16.10.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 wpadlam sie przywitac bo przyciagnal mnie Twoj nick Moja przyjaciolka z czasow liceum to tez KALA Teraz niestety kontakt nam sie urwal pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.10.2009 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Witaj maren u mnie!! mam nadzieje, że dobrze Ci sie kojarzy mój nick zapraszam częsciej i lece do Ciebie z rewizytą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 16.10.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Witaj maren u mnie!! mam nadzieje, że dobrze Ci sie kojarzy mój nick oj bardzo dobrze Czas szalonej zabawy i mega duzo arbuzow latem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 16.10.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Witaj kaluś No ciut mnie tu nie było -ale to ciuteńkie i co... czytam i jestem w szoku... Kradzież kabla... ja bym pierwsze co popytała na najbliżym skupie złomu..bo te złodziejaszki tam często noszą... a gość skupuje... Tylko juz ciut dni minęło od zajścia... Ale popytac warto Zapewne, to tzw. "swój", ktoś kto wie... Oby więcej się to nie powtórzyło Kuchnia będzie fajniutka Idę na NK -zobaczyć Twoją fryzurkę... oj przydałaby mi się jakaś zmiana... ale narazie jeszcze dach musimy skończyć i może w listopadzie Fakt faktem na stres dla kobiety najlepszy fryzjer, kosmetyczka, zakupy i spotkanie w babskim gronie itp.itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 16.10.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 A ja już byłam!!!!! I widziałam !!!!!! Ha! No no kalu, co za babka! Pozazdrościć ! Kota zresztą też! A ta wogóle to witajcie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 16.10.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 oj widzę,że szwendam się za Tobą Miśka a jeszcze tak masaż głowy ,ja to mogłabym chodzić codziennie do fryzjera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts