Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kaniorki budują dom z bala :) ...komentarze tutaj !!!

Recommended Posts

Jak zwykle nic. :lol: :roll:

Synuś Mistrza się pogniewał i uciekł... do Jaśka. Dr. Sosnowski przyszedł zbadać tatę i Ula na niego nakrzyczała, i przyjechał Przemko a Ula przeprosiła się z doktorkiem i dała do zrozumienia że chce kontynuować tą znajomość. I najważniejsze - Przemko błaga Urszulę, aby dała się ustylizować jego wspaniałemu i sławnemu koledze styliście.

Czyli jak zwykle nic :p

I zwolnili Sebastiana...

Noooo..... zapomniałam :oops:

• Odpowiedzi 8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

kala pokaż nowy image, bo z ciekawości popękamy !!!!!! Fotki pliiiiiis!!!!! Ja też Brzyduli nie oglądałam :evil: zarobiona jestem - tak to jest jak z pracy wraca się ponad godzinę - nie, nie chodzę po sklepach!!! tak daleko od domu, pracuję!! :evil: Obejrzę sobie w weekend powtórki :p :p :p wszystkie pięć od razu :p

Witaj kaluś :wink:

No ciut mnie tu nie było -ale to ciuteńkie i co... czytam i jestem w szoku...

Kradzież kabla... ja bym pierwsze co popytała na najbliżym skupie złomu..bo te złodziejaszki tam często noszą... a gość skupuje... Tylko juz ciut dni minęło od zajścia... :-? Ale popytac warto :wink:

Zapewne, to tzw. "swój", ktoś kto wie... Oby więcej się to nie powtórzyło :wink:

Kuchnia będzie fajniutka :wink:

Idę na NK -zobaczyć Twoją fryzurkę... oj przydałaby mi się jakaś zmiana... ale narazie jeszcze dach musimy skończyć i może w listopadzie :o

Fakt faktem na stres dla kobiety najlepszy fryzjer, kosmetyczka, zakupy i spotkanie w babskim gronie :wink: :D itp.itd... :lol: