kami-lla 16.10.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Ja tez uwielbia, te masaże głowy u fryzjera - mogłąbym tam siedziec i siedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 16.10.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 cześć szafy z ikei nie składałam biurko tak i to pikuś, na Nk jak mam Ciebie znaleźć co , a wogóle to jak Twoje dziecię w moim mieście?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.10.2009 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 sobota..... za oknem 5 stopni tylko.......ale nie pada!! mąz pojechał do ERY załatwiać powiadomienia z instalacji alarmowej. ja wybiore się na działke zobaczyć co tam słychać nowego Kaśka.....moja córka studiuje w Toruniu namiar na NK wysle Ci na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jokka 17.10.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 a jak pobrać program ikea do planowania kuchni?? miałam takowy ale skasowałam żeby pobrać nowy z nowymi cenami i niestety nie mogę wiecie jak to zrobić? jak klikam na pobierz program to pojawia się komunikat : The page cannot be found Sorry, that address doesn't exist at this site. Please check the url and try again. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.10.2009 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 ja wcześniej nie miałam problemów z pobraniem tego programu!! teraz próbuje zamówic sobie katalog z IKEA może ktos ma na zbyciu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.10.2009 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 znalazłam jeszcze takie fotki z moja kuchnią http://inspiracje.leroymerlin.pl/medium/2860_kuchnia_00.jpg http://inspiracje.leroymerlin.pl/original/2860_1_kuchnia_00.jpg tutaj ją widac w częściach jeszcze:) http://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/pi/ga/g7bb/t4aDY0g8kEu7ECrPuB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.10.2009 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 z góry przepraszam właścicieli kuchni za podkradanie fotek ale te kuchnie są tak PIĘKNE!!!, że nie moge sie oprzeć http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/cd/ed/yu1t/1ig5jfcuDdPdkCUS7B.jpg http://www.amybsells.com/wp-content/uploads/2008/11/ikea-stat-kitchen.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jokka 17.10.2009 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 a może być on-line ?http://www.ikea.com/ms/pl_PL/customer_service/katalogi.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.10.2009 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 jokka.....dzieki za on-line ...ale ja uwielbiam zabierać katalog ze soba do łóżka więc wolałabym wersję realną UWAGA! czy ktos widział gdzieś takie drobne kafelki białe do kuchni w kształcie cegiełek... jak na zdjęciu wyżej???? prosze o namiar!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 17.10.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 helloooo tez lubie gazetki do poduszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.10.2009 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Perłóweczko.....bo w łóżku najlepiej sie mebluje salon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pit79 17.10.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Napiszcie mi ile was kosztowała instalacja alarmowa??? nasz wykonawca za sam materiał zapłacił ponad 3 tyś do tego przyjdzie robocizna jeszcze. Trudno ocenić czy to duzo czy to mało, zalezy jakie masz czujniki (zwykle czy dualne) ile i jakie manipulatory, jaką centralke ile rozszerzeń, czy masz czujniki tzw kontaktrony na oknach, czy są czujki dymu , gazu, czadu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 17.10.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 "Przez" to zaglądanie do Ciebie coraz bardziej podobają mi się białe kuchnie! Tylko, że u nas to by chyba zbyt długo biała nie była:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.10.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Kalu, kuchnia będzie śliczna A złodzieje, żeby się skichali, co za gnojki Przykro mi A tak w ogóle, to ja też chcę zobaczyć Twoją nową fryzurę Niestety, ja nie mam szczęścia do fryzjerów ( nie ważne, czy drogi , czy tani) zawsze robią po swojemu i nigdy nie słuchają co do nich się mówi i niestety dla mnie to kara, a nie przyjemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 18.10.2009 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 UWAGA! czy ktos widział gdzieś takie drobne kafelki białe do kuchni w kształcie cegiełek... jak na zdjęciu wyżej???? prosze o namiar!!! Te cegiełki to Ascot seria PUN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 18.10.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Dzień doberek Kaluś, a widziałaś dziennik "cebulkowy" jest tam Twoja kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 18.10.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 doszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.10.2009 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Niedziela..... leniuchuje w domku sobie..... mąż poszedł na zużel!! córka uczy sie z fizyki a pies spi za oknem słonko......ale tylko 5 stopni dankaf..........link do dziennika cebulkowego doszedł, dziekuje!!!! meg........dzieki za namiar na płytki!!! teraz musze znaleść jakiś sklep gdzie mają te płytki!! Meganko......zaraz wysle Ci link na NK Aniu......biała kuchnia jest super!!! pit........za duzo szczegółów podałeś i już sama nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.10.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Meganko......zaraz wysle Ci link na NK Ja tes kcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 18.10.2009 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Meganko......zaraz wysle Ci link na NK Ja tes kcem I ja ,i ja,i ja kaluś pytałam Szanownego o alarm .Wszystko nas kosztowało około 3 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts