Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kaniorki budują dom z bala :) ...komentarze tutaj !!!

Recommended Posts

Napiszcie mi ile was kosztowała instalacja alarmowa???

nasz wykonawca za sam materiał zapłacił ponad 3 tyś

do tego przyjdzie robocizna jeszcze.

Kala, aż strach przez kilka dni nie zaglądać na forum, bo później kilka stron do nadrobienia u Ciebie :D :D :D

A co do alarmu to czy sami nie możecie sobie rozłożyć instalacji alarmowej ??

My właśnie tak zrobiliśmy. Nie jest to wielka filozofia, trochę może czasochłonna ale nie zbyt trudna Ma to oprócz zalety oszczędzenia troszku kaski to taką, że tak naprawdę nikt nie wie gdzie i jakie masz zamontowane czujki.

UWAGA!!! :lol:

czy ktoś z Was ma małą łazienke pod schodami??

moja ma być taka i nie potrafie sobie tego wyobrazić :o :o

zdjęcia mile widziane!! :wink:

Ja mam w planach WC pod schodami. A to jego wizualizacja:

http://lh4.ggpht.com/_hBz6YnrzoZw/St7DgbQwdMI/AAAAAAAABvI/oBJleKJTDHw/Przechwytywanie%20w%20trybie%20pe%C5%82noekranowym%202009-10-21%20101620.jpg

Ale pewnie Tobie chodzi o łazienkę a nie samo WC :roll:

Kala ja też chcę /jeśli można/ zobaczyć Twoją nową fryzurkę !!

Pozdrawiam i życzę miłego dzionka :D

• Odpowiedzi 8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

UWAGA!!! :lol:

czy ktoś z Was ma małą łazienke pod schodami??

moja ma być taka i nie potrafie sobie tego wyobrazić :o :o

zdjęcia mile widziane!! :wink:

Witaj Kala :)

My mieliśmy niewielkie 2 łazienki w swoim mieszkaniu z czego jedna była pod schodami a druga w spadku na poddaszu, może troszeczkę Ci moje fotki pomogą :wink: zaraz wrzucę je w komentarzach u jessi :wink:

Witaj Kala :wink:

Ojej to z takich budynków masz ciut tego gruzu :wink: Ja też tak odrazu bym jego nie wywoziła, musisz sobie rozpalnować i oczyma wyobraźni przeanalizować gdzie ewentualnie mogłabyś część jego wykorzystać. Podejrzewam, że ciut sporo go jest.

Ale tak jak napisała Asia -nie musisz drogi np. utwrdzić?

A ta platanina kabli to wydaje sie być jedną wielką magią... chociaz pewnie jeden zwój -to jedne pomieszczenie :roll: U mnie jeszcze jeszcze do tego etapu - ale napewno będę musiała zbadać te zjawisko :lol: :lol: :lol:

Mąż miał pomysł z tą osłoną okienek - pozdrawiam :wink: - męża też -tam go może chwalić nie będę, bo przechwalę i Tobie zastrajkuje :lol: :wink:

czwartek....

o tym gruzie musze na spokojnie z mężem pogadac......

i w czasie rozbiórki poogladać co tam wogóle jest?? :o

ale na cegły to mi to raczej nie wygląda :cry: a szkoda :(

mam pytanko.....

czy w salonie można zamontowac jasne kontakty i włączniki..

a w kuchni np. czarne, grafitowe /jesli takowe wogóle sa :oops: / ????

nie będzie to beznadziejnie wyglądało???

jak montujecie u siebie?? w całym domu takie same kontakty??

Dzień doberek :)

U nas co prawda do zamontowania włączników jeszcze długa droga :wink: ale my będziemy dopasowywać poszczególne włczniki do konkretnych pomieszczeń (kolor ścian itp.) . Więc jeżeli inne pasują Ci w salonie a co innego chciałabyś w kuchni to moim zdaniem, nie ma problemu mogą być inne :wink: :)

Miłego dnia!

P.S Widziałam włączniki zarówno czarne jak i grafitowe więc dostaniesz je bez problemu :wink:

Ja poszłam na łatwiznę i kupiłam wszędzie takie same. A juz widzę, że w jednej łazience musze zmienić bo nie mają takiego odcienia bieli jaki bym chciała tam mieć.

Jesli masz czas na wybieranie to pokusiłabym się o dobieranie do konkretnego pomieszczenia. Tylko chyba wybierałabym bardzo podobny albo taki sam model a w różnym kolorze.

Powodzenia :wink:

Ja mam wszystkie gniazdka i wlaczniki takie same czyli biale. W mieszkaniu mialam dobrane do wystroju czyli wszedzie inne i strasznie mnie razily te pstryczki. Bialych nie zaowazam, sa tak naturalne te biale jak biale grzejniki w domu.

WITAM :wink:

Co do pstryczków to właśnie u mnie tez jest pora na poszukanie czegoś :roll:

tez sie zastanawiałam na tym czy dac wszędzie białe czy moze coś innego :o niewiem jeszcze ale trzeba poszukać :wink:

a z gruzem to powinnas poczekac jeszcze bo moze ci sie przydać :wink:

ja miałam sterty piasku po wykopaniu stawu i oddałam na wzmacnianie wałów przeciwpowodziowych a teraz zaczyna byc widac nierownosci na działce w niektorych miejscach wiec przyjdzie mi jeszcze kupować :lol: