kala67 23.10.2009 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 piatek.... wszystkich witam wekeendowo dziś ma przyjśc popołudniu do nas kuzyn i wkońcu naprawić mi komputer!!! jakiś wirus go dopadł i nie moge swobodnie poruszac sie po FM ...a wieczorkiem idziemy ze znajomymi na kręgle trzeba się zrelaksować przecież!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.10.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Witam... Ja też mam takiego wirusa, tylko samobieżnego i tak ze sto kilo waży Zabież mnie ze sobą... też się kcem łelaksować... A ... Brzyduli nie obejrzysz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 23.10.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Brzyduli nie obejrzysz... Opowiemy Ja w zasadzie już mogę, jestem jakby troszke do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.10.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 No to dawaj, wieczorkiem czasu tracić nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.10.2009 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 no własnie..opowiadaj co będzie dziś w "Brzyduli" ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.10.2009 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 To chyba się prędzej emisji doczekam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 23.10.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Witaj Kaluś No proszę teraz kewstia włączników - musisz pomysleć, jakie mają być... bo jest ich multum... metalowe, plastikowe A super, że znaleźliście czas na kręgle... bo odprężyć się trzeba... Aż zazdroszczę. Mi dzisiaj dobrze, że pozostało chociaż piwko, aby odreagować dzisiejszy dzionek ale czy da się tak na serio odreagować? Kala, no pędzicie niczym nasz zachodni wiatr... szybkoooooooooooooooo i super... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 23.10.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 no własnie..opowiadaj co będzie dziś w "Brzyduli" ??? Dzisiaj w Brzyduli Marek oswiadczył się jej, potem namiętnie się całowali... Zgodziła się i postanowili oboje - wiesz razem FD (firmę) uratować... Alexsa wygryźli... bo na jaw wyszło, że on z Włochami ten teges i ojciec Marka go pognał... Pod koniec odcinak Ulka zrobiła sobie test i teraz zagdka czy to Piotra, czy Marka a Wiolka z Sebą ten teges... Alicja ( ) z tatą Uli zamieszkali w domku -młodsza siostra Uli bardzo ją polubiła, chyba brak jej matki Maciek z sekretarką z FD zaczął romans -ona kochała go od dawna i ot... Aaaaaaa... siostra Aleksa - była Marka wyjechała do Włoch Nu coż..chyba tak będzie -ale POTEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 23.10.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 no własnie..opowiadaj co będzie dziś w "Brzyduli" ??? Dzisiaj w Brzyduli Marek oswiadczył się jej, potem namiętnie się całowali... Zgodziła się i postanowili oboje - wiesz razem FD (firmę) uratować... Alexsa wygryźli... bo na jaw wyszło, że on z Włochami ten teges i ojciec Marka go pognał... Pod koniec odcinak Ulka zrobiła sobie test i teraz zagdka czy to Piotra, czy Marka a Wiolka z Sebą ten teges... Alicja ( ) z tatą Uli zamieszkali w domku -młodsza siostra Uli bardzo ją polubiła, chyba brak jej matki Maciek z sekretarką z FD zaczął romans -ona kochała go od dawna i ot... Aaaaaaa... siostra Aleksa - była Marka wyjechała do Włoch Nu coż..chyba tak będzie -ale POTEM Miśka ,a Ty to z fusów wywróżyłaś ,miał być opowiedźiany dzisiejszy odcinek,a nie wszystkie naraz wraz z ostatnim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 23.10.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 no własnie..opowiadaj co będzie dziś w "Brzyduli" ??? Ula będzie razem z Adamem, w końcu odkryje jaki wartościowy z niego facet, natomiast Marek zwiąże się z Violettą. Piotr będzie z ojcem Uli to już widać, że mają się ku sobie i będą razem pędzić nalewkę. Alexa wywalą za przekręty i wyląduje na Centralnym, a na jego miejscu zasiądzie Alicja. Pani bufetowa będzie dalej panią bufetową ale będzie miała romans z synem Pshemka. a to wyrzej tak dla jaj ;P ja właśnie obejrzałam poniedziałkowy odcinek-dość ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 23.10.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 To chyba się prędzej emisji doczekam . o bosze, dziewczyny, przepraszam, że nie mogłam dać znać, ale szef, ale praca... bla bla bla Jak ktoś chętny na newsy z poniedziałku, to służę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.10.2009 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 No, ja chętna.... chyba nie uda mi się obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.10.2009 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Sobota.... ale macie bujną fantazje scenariusze niejednego sarialu pisać możecie dziewczynki Pewnie miałby lepszą oglądalnośc niż "Brzydula" wczoraj wieczorem byłam na kręglach, zrelaksowałam się, fajnie było dzis pojade na działke zobaczyć co tam słychac na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 24.10.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 dziękuje Ci za projekt łazienki pod schodami!!! możesz podać wymiary swojej łazienki?? u mnie tez ma być tylko WC i umywalka!!Nasze WC ma wymiar 2,40 x 0,90 . Takie sobie maleństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 24.10.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Przyszłam się przywitać deszczowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 24.10.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 No, ja chętna.... chyba nie uda mi się obejrzeć No dobra, to w skrócie... Krzysztof z Markiem jadą do Uli. Krzysztof kaja się i przekonuje, aby przedstawiła swoją propozycję ratowania firmy na zarządze. Ula wzbrania się, ale ostatecznie - zgadza. Alex, dowaiadując się o ty, wpada w furię i krzyczy na Krzysztofa. Następnego dnia Ula prezentuje swój autorski projekt, który zostaje przegłosowany (co prawda 2:2, ale decydujący jest głos Marka). Krzysztof i Marek przekazują wiadomość Uli i proszą, żeby zechciała osobiście wprowadzić projekt w życie. Przemko wyrzuca Uli, że jest fałszywa, obłudna itp. Jedzie do Rysiowa po synka, a ten oświadcza mu, że wrogowie jego przyjaciół są jego wragami i w związku z tym nie chce mieć z ojcem nic wspólnego. Jeszcze Violetta daje plamę przed Włochami, powtarzając nieustannie "cincin amore" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.10.2009 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 a gdzie oglądałas poniedziałkowy odcinek???? też bym chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 24.10.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Z netu ściągnęłam http://www.peb.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.10.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 No, ja chętna.... chyba nie uda mi się obejrzeć No dobra, to w skrócie... Krzysztof z Markiem jadą do Uli. Krzysztof kaja się i przekonuje, aby przedstawiła swoją propozycję ratowania firmy na zarządze. Ula wzbrania się, ale ostatecznie - zgadza. Alex, dowaiadując się o ty, wpada w furię i krzyczy na Krzysztofa. Następnego dnia Ula prezentuje swój autorski projekt, który zostaje przegłosowany (co prawda 2:2, ale decydujący jest głos Marka). Krzysztof i Marek przekazują wiadomość Uli i proszą, żeby zechciała osobiście wprowadzić projekt w życie. Przemko wyrzuca Uli, że jest fałszywa, obłudna itp. Jedzie do Rysiowa po synka, a ten oświadcza mu, że wrogowie jego przyjaciół są jego wragami i w związku z tym nie chce mieć z ojcem nic wspólnego. Jeszcze Violetta daje plamę przed Włochami, powtarzając nieustannie "cincin amore" Dzięki.... ciekawe tylko jak Paulina wytrzyma widok Brzydyli - ładniuli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 24.10.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 zajrzałam, poczytałam i widze że tu klan fanów brzyduli się zawiązuje, czy mogę i ja? kurcze nie odpala mi się ten link do ściągania Ulki chętnie bym obejrzała poniedz. odc. czekanie do soboty jest męczące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts