Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kaniorki budują dom z bala :) ...komentarze tutaj !!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj Kaluś :wink:

No proszę teraz kewstia włączników - musisz pomysleć, jakie mają być... bo jest ich multum... metalowe, plastikowe :wink:

A super, że znaleźliście czas na kręgle... bo odprężyć się trzeba... :wink: Aż zazdroszczę. :wink:

Mi dzisiaj dobrze, że pozostało chociaż piwko, aby odreagować dzisiejszy dzionek :wink: ale czy da się tak na serio odreagować? :roll:

Kala, no pędzicie niczym nasz zachodni wiatr... szybkoooooooooooooooo i super... :wink:

no własnie..opowiadaj co będzie dziś w "Brzyduli" ??? :lol: :lol:

Dzisiaj w Brzyduli Marek oswiadczył się jej, potem namiętnie się całowali... Zgodziła się i postanowili oboje - wiesz razem FD (firmę) uratować... Alexsa wygryźli... bo na jaw wyszło, że on z Włochami ten teges i ojciec Marka go pognał...

Pod koniec odcinak Ulka zrobiła sobie test i teraz zagdka czy to Piotra, czy Marka :o a Wiolka z Sebą ten teges... Alicja ( :o ) z tatą Uli zamieszkali w domku -młodsza siostra Uli bardzo ją polubiła, chyba brak jej matki :wink: Maciek z sekretarką z FD zaczął romans -ona kochała go od dawna i ot... :wink: Aaaaaaa... siostra Aleksa - była Marka wyjechała do Włoch :wink:

:lol: :lol: :lol:

Nu coż..chyba tak będzie -ale POTEM :wink:

Dzisiaj w Brzyduli Marek oswiadczył się jej, potem namiętnie się całowali... Zgodziła się i postanowili oboje - wiesz razem FD (firmę) uratować... Alexsa wygryźli... bo na jaw wyszło, że on z Włochami ten teges i ojciec Marka go pognał...

Pod koniec odcinak Ulka zrobiła sobie test i teraz zagdka czy to Piotra, czy Marka :o a Wiolka z Sebą ten teges... Alicja ( :o ) z tatą Uli zamieszkali w domku -młodsza siostra Uli bardzo ją polubiła, chyba brak jej matki :wink: Maciek z sekretarką z FD zaczął romans -ona kochała go od dawna i ot... :wink: Aaaaaaa... siostra Aleksa - była Marka wyjechała do Włoch :wink:

:lol: :lol: :lol:

Nu coż..chyba tak będzie -ale POTEM :wink:

Miśka ,a Ty to z fusów wywróżyłaś :wink: :roll: :lol: ,miał być opowiedźiany dzisiejszy odcinek,a nie wszystkie naraz wraz z ostatnim :lol: :lol: :lol:

Ula będzie razem z Adamem, w końcu odkryje jaki wartościowy z niego facet,

natomiast Marek zwiąże się z Violettą.

Piotr będzie z ojcem Uli to już widać, że mają się ku sobie i będą razem pędzić nalewkę. Alexa wywalą za przekręty i wyląduje na Centralnym, a na jego miejscu zasiądzie Alicja.

Pani bufetowa będzie dalej panią bufetową ale będzie miała romans z synem Pshemka.

a to wyrzej tak dla jaj ;P

ja właśnie obejrzałam poniedziałkowy odcinek-dość ciekawy

No, ja chętna.... chyba nie uda mi się obejrzeć :roll:

No dobra, to w skrócie...

Krzysztof z Markiem jadą do Uli. Krzysztof kaja się i przekonuje, aby przedstawiła swoją propozycję ratowania firmy na zarządze. Ula wzbrania się, ale ostatecznie - zgadza. Alex, dowaiadując się o ty, wpada w furię i krzyczy na Krzysztofa.

Następnego dnia Ula prezentuje swój autorski projekt, który zostaje przegłosowany (co prawda 2:2, ale decydujący jest głos Marka). Krzysztof i Marek przekazują wiadomość Uli i proszą, żeby zechciała osobiście wprowadzić projekt w życie.

Przemko wyrzuca Uli, że jest fałszywa, obłudna itp. Jedzie do Rysiowa po synka, a ten oświadcza mu, że wrogowie jego przyjaciół są jego wragami i w związku z tym nie chce mieć z ojcem nic wspólnego.

Jeszcze Violetta daje plamę przed Włochami, powtarzając nieustannie "cincin amore"

:wink:

No, ja chętna.... chyba nie uda mi się obejrzeć :roll:

No dobra, to w skrócie...

Krzysztof z Markiem jadą do Uli. Krzysztof kaja się i przekonuje, aby przedstawiła swoją propozycję ratowania firmy na zarządze. Ula wzbrania się, ale ostatecznie - zgadza. Alex, dowaiadując się o ty, wpada w furię i krzyczy na Krzysztofa.

Następnego dnia Ula prezentuje swój autorski projekt, który zostaje przegłosowany (co prawda 2:2, ale decydujący jest głos Marka). Krzysztof i Marek przekazują wiadomość Uli i proszą, żeby zechciała osobiście wprowadzić projekt w życie.

Przemko wyrzuca Uli, że jest fałszywa, obłudna itp. Jedzie do Rysiowa po synka, a ten oświadcza mu, że wrogowie jego przyjaciół są jego wragami i w związku z tym nie chce mieć z ojcem nic wspólnego.

Jeszcze Violetta daje plamę przed Włochami, powtarzając nieustannie "cincin amore"

:wink:

Dzięki.... ciekawe tylko jak Paulina wytrzyma widok Brzydyli - ładniuli :wink: :lol: