AGP 25.10.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Tego akurat nie oglądałam, zle tylko dlatego, że nie wiedziałam o jego istnieniu Ale jazda. A co jadłaś na obiad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 25.10.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 I po co mu to było ?????? ............ Dla pieniędzy, a Adamek z tą walką przeszedł do wagi ciężkiej. Gołota i tak był skończony, więc co mu szkodziło, wytrzymał i tak dłużej niż wcześniejsze walki NO i witam wszystkich, czasu mało, więc tylko zaglądam czasem. Co do Brzyduli to nie oglądam, ale oglądałem wersję amerykańska Ugly Betty, no i w porządku serial. W ogóle jesteśmy z żoną maniakami seriali, oglądamy: Kości, Dextera, Heroes, 4400, Jericho, Lost, Prison Break, Eureka, My name is Earl, Rodzina Soprano, Ugly Betty, 24 godziny, CSI, no i nie wiem co jeszcze... :D Pozdrawiam Nie, no tyle to i ja wiem!!!!!! Mnie chodziło raczej o niego jako o człowieka, wstyd i tyle...... - to o Gołocie A jeśli chodzi o seriale to i ja niektóre oglądam. Dr Hause - obowiązkowo, Zagadki kryminalne...., Kości, Wodne Szczury, Wzór ....itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 25.10.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Tego akurat nie oglądałam, zle tylko dlatego, że nie wiedziałam o jego istnieniu Ale jazda. A co jadłaś na obiad? na to już u mnie odpowiem, do nas gospodyni pogoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 25.10.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 No właśnie, a gdzie to nasza gospodyni dzisiaj się podziewa ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 25.10.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Kota nie ma, a myszy harcują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 25.10.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Pokaże nam, gdzie raki zimują, jak wróci !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 25.10.2009 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 I po co mu to było ?????? ............ Dla pieniędzy, a Adamek z tą walką przeszedł do wagi ciężkiej. Gołota i tak był skończony, więc co mu szkodziło, wytrzymał i tak dłużej niż wcześniejsze walki NO i witam wszystkich, czasu mało, więc tylko zaglądam czasem. Co do Brzyduli to nie oglądam, ale oglądałem wersję amerykańska Ugly Betty, no i w porządku serial. W ogóle jesteśmy z żoną maniakami seriali, oglądamy: Kości, Dextera, Heroes, 4400, Jericho, Lost, Prison Break, Eureka, My name is Earl, Rodzina Soprano, Ugly Betty, 24 godziny, CSI, no i nie wiem co jeszcze... :D Pozdrawiam to jasne na brzydule nie ma czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 26.10.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Witam, dzisiaj 3 godzinki w pracy, a płatne za 11, tak można pracować. A co do seriali to nie oglądam ich w telewizji, na to nie mam w ogóle czasu, nie mówiąc o stracie czasu na reklamy, oglądam na komputerze. Telewizję oglądam sporadycznie. miłego dnia życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 26.10.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Hej kala gdzie jesteś ??????? To już drugi dzień jak cię nie ma !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 26.10.2009 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 poniedziałek...... JESTEM !!!!! bylismy 2 dni w Kołobrzegu u mojego taty!! ....nie pisałam nic wczesniej, że wyjeżdźam na 2 dni, bo bałam się, że ten ktoś "od kabla" przeczyta i będzie czuł się bezkarny ciesze się bardzo, że podczas mojej nieobecności zaglądacie do mojego dziennika i czujecie sie tutaj swobodnie aha......dzis znowu nie oglądałam Brzyduli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 26.10.2009 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 obejrzyj tutaj http://brzydula.tvshow.com.pl/ tylko rano juz go nie bedzie witamy z powrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.10.2009 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 wtorek..... mam dziś dzien urlopu.....siedze sobie z kawką w piżamce potem pojade na budowe zobaczyc czy elektryk skończył juz swoje dzieło??? aaa.....mam nowe wieści!!!!!!! w naszym domu są pierwsi lokatorzy myszy polne znacie jakies sposoby na skuteczne pozbycie sie myszek?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 27.10.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 dziewczyny a jak się ogląda odcinek dzisiejszy?na tym tvshow to mam tylko zapowiedz w telegraficznym skrócie, jak znaleźć cały odcinek 195? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 27.10.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Kala....nigdy nie polowałam na myszy.... Do głowy przychodzi mi jedynie łapka i serek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 27.10.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 wtorek..... mam dziś dzien urlopu.....siedze sobie z kawką w piżamce potem pojade na budowe zobaczyc czy elektryk skończył juz swoje dzieło??? aaa.....mam nowe wieści!!!!!!! w naszym domu są pierwsi lokatorzy myszy polne znacie jakies sposoby na skuteczne pozbycie sie myszek?????? kot? można karmić pączkiem jak to ktoś na forum robił ,kurcze zapomniałam kto zacz , może brzuchy zabolą i same pójdą w akcie desperacji pozostaje łapka ale to brutalny sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.10.2009 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 kota mam a raczej kotke ale czy ona potrafi na myszy polowac?? ona zna tylko karme z marketu i tez wybrzydza czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 27.10.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 dziewczyny a jak się ogląda odcinek dzisiejszy? na tym tvshow to mam tylko zapowiedz w telegraficznym skrócie, jak znaleźć cały odcinek 195? tam tylko mozna obejrzec odcinek przez 12 godzin podajrze ja oglądam wieczorem odcinek z nastepnego dnia. kala ja mieszkam w bloku n a 4 piętrze i myszy mi kilka dni temu wózek pogryzły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 27.10.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 kota mam a raczej kotke ale czy ona potrafi na myszy polowac?? ona zna tylko karme z marketu i tez wybrzydza czasem Witam z rana !!!!!! kalu sam zapach kota dla myszek jest już wystarczającym odstraszaczem. Ja na swojej działce, rekreacyjnej, przez jakiś czas miałam tych dzikich, zimowych, lokatorów mnóstwo , ale odkąd moja koleżanka zaczęła opiekowac się moim domkiem, podczas naszej nieobecności,a posiadała kota, który za nią wchodził do naszej chałupki i tam sobie polegiwał, myszki poszły sobie precz !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 27.10.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 wtorek..... mam dziś dzien urlopu.....siedze sobie z kawką w piżamce potem pojade na budowe zobaczyc czy elektryk skończył juz swoje dzieło??? aaa.....mam nowe wieści!!!!!!! w naszym domu są pierwsi lokatorzy myszy polne znacie jakies sposoby na skuteczne pozbycie sie myszek?????? Ja, ja znam - kotek Nie działa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 27.10.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 dziewczyny a jak się ogląda odcinek dzisiejszy? na tym tvshow to mam tylko zapowiedz w telegraficznym skrócie, jak znaleźć cały odcinek 195? W wielkim skrócie - Ula nie chce zgodzić się na powrót do FD i pilotowania projektu ratowania firmy. Dostaje jednak inna propozycję - Marek chce zrzec się na jej rzecz stanowisko prezesa. Propozycję słyszy Violetta i jak się łatwo domyślić, za chwilę wiedza o tym wszyscy. Na wyjściu Ulę zatrzymuja przcownicy FD z kwiatami i proszą, aby się zgodziła Alex i Paulina knują kolejne intrygi. Tym razem planują oddać sprawę w ręce prawników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts