Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kaniorki budują dom z bala :) ...komentarze tutaj !!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

I po co mu to było ?????? ............

Dla pieniędzy, a Adamek z tą walką przeszedł do wagi ciężkiej. Gołota i tak był skończony, więc co mu szkodziło, wytrzymał i tak dłużej niż wcześniejsze walki :wink:

NO i witam wszystkich, czasu mało, więc tylko zaglądam czasem.

Co do Brzyduli to nie oglądam, ale oglądałem wersję amerykańska Ugly Betty, no i w porządku serial. W ogóle jesteśmy z żoną maniakami seriali, oglądamy:

Kości, Dextera, Heroes, 4400, Jericho, Lost, Prison Break, Eureka, My name is Earl, Rodzina Soprano, Ugly Betty, 24 godziny, CSI, no i nie wiem co jeszcze...

:D:D

Pozdrawiam

Nie, no tyle to i ja wiem!!!!!! Mnie chodziło raczej o niego jako o człowieka, wstyd i tyle...... - to o Gołocie :wink:

A jeśli chodzi o seriale to i ja niektóre oglądam. Dr Hause - obowiązkowo, Zagadki kryminalne...., Kości, Wodne Szczury, Wzór ....itp.

I po co mu to było ?????? ............

Dla pieniędzy, a Adamek z tą walką przeszedł do wagi ciężkiej. Gołota i tak był skończony, więc co mu szkodziło, wytrzymał i tak dłużej niż wcześniejsze walki :wink:

NO i witam wszystkich, czasu mało, więc tylko zaglądam czasem.

Co do Brzyduli to nie oglądam, ale oglądałem wersję amerykańska Ugly Betty, no i w porządku serial. W ogóle jesteśmy z żoną maniakami seriali, oglądamy:

Kości, Dextera, Heroes, 4400, Jericho, Lost, Prison Break, Eureka, My name is Earl, Rodzina Soprano, Ugly Betty, 24 godziny, CSI, no i nie wiem co jeszcze...

:D:D

Pozdrawiam

to jasne na brzydule nie ma czasu :lol: :lol: :lol: :wink:

poniedziałek......

JESTEM !!!!! :lol: :lol: :lol:

bylismy 2 dni w Kołobrzegu u mojego taty!!

....nie pisałam nic wczesniej, że wyjeżdźam na 2 dni, bo bałam się, że ten ktoś "od kabla" przeczyta i będzie czuł się bezkarny :roll: :roll: :p

ciesze się bardzo, że podczas mojej nieobecności zaglądacie do mojego dziennika :wink: i czujecie sie tutaj swobodnie :lol: :lol: :lol:

aha......dzis znowu nie oglądałam Brzyduli :(

wtorek.....

mam dziś dzien urlopu.....siedze sobie z kawką w piżamce :lol: :lol: :lol:

potem pojade na budowe zobaczyc czy elektryk skończył juz swoje dzieło??? :p

aaa.....mam nowe wieści!!!!!!! w naszym domu są pierwsi lokatorzy :wink: :wink: myszy polne :lol: :lol: :lol:

znacie jakies sposoby na skuteczne pozbycie sie myszek?????? 8)

kot?

można karmić pączkiem jak to ktoś na forum robił :wink: ,kurcze zapomniałam kto zacz :oops: , może brzuchy zabolą i same pójdą :D

w akcie desperacji pozostaje łapka ale to brutalny sposób

dziewczyny a jak się ogląda odcinek dzisiejszy?

na tym tvshow to mam tylko zapowiedz w telegraficznym skrócie, jak znaleźć cały odcinek 195?

tam tylko mozna obejrzec odcinek przez 12 godzin podajrze

ja oglądam wieczorem odcinek z nastepnego dnia.

kala ja mieszkam w bloku n a 4 piętrze i myszy mi kilka dni temu wózek pogryzły :evil: :evil: :evil:

kota mam :lol: a raczej kotke :wink:

ale czy ona potrafi na myszy polowac?? :lol: :lol:

ona zna tylko karme z marketu 8) :lol: :lol: i tez wybrzydza czasem :roll: :lol: :lol:

Witam z rana !!!!!!

kalu sam zapach kota dla myszek jest już wystarczającym odstraszaczem. Ja na swojej działce, rekreacyjnej, przez jakiś czas miałam tych dzikich, zimowych, lokatorów mnóstwo :x , ale odkąd moja koleżanka zaczęła opiekowac się moim domkiem, podczas naszej nieobecności,a posiadała kota, który za nią wchodził do naszej chałupki i tam sobie polegiwał, myszki poszły sobie precz !!

wtorek.....

mam dziś dzien urlopu.....siedze sobie z kawką w piżamce :lol: :lol: :lol:

potem pojade na budowe zobaczyc czy elektryk skończył juz swoje dzieło??? :p

aaa.....mam nowe wieści!!!!!!! w naszym domu są pierwsi lokatorzy :wink: :wink: myszy polne :lol: :lol: :lol:

znacie jakies sposoby na skuteczne pozbycie sie myszek?????? 8)

Ja, ja znam - kotek :wink: Nie działa??

dziewczyny a jak się ogląda odcinek dzisiejszy?

na tym tvshow to mam tylko zapowiedz w telegraficznym skrócie, jak znaleźć cały odcinek 195?

W wielkim skrócie - Ula nie chce zgodzić się na powrót do FD i pilotowania projektu ratowania firmy. Dostaje jednak inna propozycję - Marek chce zrzec się na jej rzecz stanowisko prezesa. Propozycję słyszy Violetta i jak się łatwo domyślić, za chwilę wiedza o tym wszyscy. Na wyjściu Ulę zatrzymuja przcownicy FD z kwiatami i proszą, aby się zgodziła :wink:

Alex i Paulina knują kolejne intrygi. Tym razem planują oddać sprawę w ręce prawników.