Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

a tymczasem nasza Alma rosnie :p

http://lh5.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SmxmvG0U2LI/AAAAAAAAECI/4Gm3f6nd5L0/s512/morze_%282_z_27%29.jpg

mam nadzieje, że będzie domu pilnować porządnie :lol: :lol: :lol:

• Odpowiedzi 8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aguś.........breloczek z termometrem to fajny bajer..........pewnie komus przykleiło się do rąk :wink:

bo tak sobie leżał niepotrzebnie... :wink:

no właśnie........a tak będzie leżał u kogoś :wink:

Aguś.........breloczek z termometrem to fajny bajer..........pewnie komus przykleiło się do rąk :wink:

bo tak sobie leżał niepotrzebnie... :wink:

no właśnie........a tak będzie leżał u kogoś :wink:

noo.. ..a ja muszę kupic następny termometr, bo mówią, ze podłoga za ciepła... :-?

nie mam pojęcia ile teraz Alma waży :lol: 8)

...ale wielkością w porównaniu do mnie wygląda teraz tak:

http://lh3.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SuiF25cPDYI/AAAAAAAAEtk/pNndkGQA_EM/s640/DSCN3066.JPG

to niedzielny spacerek w lesie 8) :lol: :lol:

tylko nie kupuj juz breloczka........weź jakiś stary z domu :wink:

muszę kupić, bo breloczek był termometrem... :roll:

Ala, Alma duża, ale na pierwszym zdjeciu sprawiała wrażenie powaznej i dostojnej, co najmniej jak dog olbrzym... ;)

tylko nie kupuj juz breloczka........weź jakiś stary z domu :wink:

muszę kupić, bo breloczek był termometrem... :roll:

wiem :wink: rozumiem

ale czy nie możesz połozyc starego termometra -(nie w formie breloczka) na podłodze na taki nikt się nie rzuci :wink:

:o :o Kala.......wyszłaś na tym zdjęciu jak nastolatka :D .....założę się że jak idziesz gdzieś z córką to biorą was za siostry :D ......super fryzurka.....bardzo ci do twarzy........piesiu śliczny......
Dobry !!!! Wow, Kala, chatka jest boska :p :p aż chciałoby się wejść i usiąść przy kominku :lol: :lol: A Alma.......superowska, moja Aisha też lubi spacery po lesie . Pozdrowionka i proszę Almę pogłaskac za uszkiem :wink: :wink: :wink:

piątek....

wreszcie wekeend!!!

na budowie szykuje się WIELKIE sprzątanie!! :lol:

..przyjedzie moja córka do domku :p :p

a ja dzis wieczorem wybieram sie na firmową impreze integracyjną :wink: :p