Beauty 30.10.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Witaj Kala .Dzisiaj wielki dzień .Córa przyjeżdża-to się naściskacie Za półtora roku przyjdzie mi rozstać się z synem,jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić A domek prze ślicz ny!!!!Wejście wprost bajeczne,chciałoby się już zasiąść przy kominku z lampeczką winka Pytałaś o koszty elektryki - my płaciliśmy 9tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.10.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Wasze koszty robocizny za elektrykę mnie przerażają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 30.10.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Witaj z rana, kalu koszty elektryki mnie powaliły kosmiczne !!!!!!! Życzę miłej zabawy integracyjnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 30.10.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 ależ ty kala laseczka jesteś!!!!!! Alma- fajny pies! przy domu będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 30.10.2009 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 piesek będzie w domu niestety ta rasa nie może byc przy domu .....ponieważ psy te nie posiadają podszerstka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 30.10.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 eee tam ja mam i seterke i teraz owczarka dlugowłosego w domu ,który podszerstek posiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 30.10.2009 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 mam nadzieje, że jakoś sie wszystko ułoży.. i dom i pies i kot musi sie ułożyć bo inaczej zwarijue z tymi zwierzakami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 30.10.2009 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 50000 wyświetleń !!!! bardzo dziekuje wszystkim odwiedzającym mój dziennik, czytającym i komentującym!! i oczywiście zapraszam na jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 30.10.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 no gratulki kofana!!!! p.s. gdzie Ty widzisz ile masz wyśw.?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.10.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 p.s. gdzie Ty widzisz ile masz wyśw.?? http://forum.muratordom.pl/dzienniki-budowy-dzien-po-dniu,f40.htm każdy dziennik ma ilośc postów,wyświetleń pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 30.10.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 dankaf-pieknie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 30.10.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 kala, ale piękne z Was dziewczynki razem z Almą Nie doczytałam jak to rasa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pit79 30.10.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Kala, bardzo fajną masz sunię, na moje oko waży ok 20kg. Pewnie pieszczoch z niej straszny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 30.10.2009 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 super chatka a ty jaka laska wow!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 31.10.2009 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 sobota..... dzis mąż robi małe porządki na budowie, może uda sie przywieśc troche ziemi... ja z córkami jade do Bydgoszczy na zakupy Amtla.....nasza Alma jest amstafką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 31.10.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 sobota..... dzis mąż robi małe porządki na budowie, może uda sie przywieśc troche ziemi... ja z córkami jade do Bydgoszczy na zakupy Amtla.....nasza Alma jest amstafką Witaj Kalu Życzę udanych zakupów A Alma rośnie i jest super Odrazu przypomina mi się Szira -mojej przyjaciółki suczka też amstaf - a zwariowana na maksa... Tylko mi kurtkę porwała, a potem skórę zrysowała -bo tak się cieszyła jak mnie widziała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 31.10.2009 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 mam nadzieje, że jakoś sie wszystko ułoży.. i dom i pies i kot musi sie ułożyć bo inaczej zwarijue z tymi zwierzakami Masz jakiś plan z tym związany? Nie wiem jak nauczyć moją sunię, że dobry kotek to niekoniecznie.... martwy kotek Ps. zakupy udane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 31.10.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 Amtla.....nasza Alma jest amstafką Coś mi się zawirowało bo ona tak inaczej wygląda na tym Waszym wspólnym zdjęciu....przecież już rozpoznałam kiedyś rasę, bo u nas w bloku też taki psiunio był Doczytałam, że na zakupy wyjechałyście...a ja dzisiaj cmentarzowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 31.10.2009 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 wróciłam...... 5 godzin chodzenia po sklepach i wreszcie .....sukces!!!!!!!!! kupiłam córce kurtke i czapke sukcesem nie nazywam tego, że kupiłam...ale to, że udało sie znaleśc wreszcie to, co córce sie podoba a tak na marginesie.............tyle tych ciuchów jest w sklepach, a jak chcesz cos kupić to jest problem!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 31.10.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 a tak na marginesie.............tyle tych ciuchów jest w sklepach, a jak chcesz cos kupić to jest problem!!!!!! Ja mam tak samo Czyli jednak cieszyć się należy, że zakupy się udały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts