Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kaniorki budują dom z bala :) ...komentarze tutaj !!!

Recommended Posts

Witaj Kala .Dzisiaj wielki dzień .Córa przyjeżdża-to się naściskacie :D Za półtora roku przyjdzie mi rozstać się z synem,jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić :cry:

A domek prze ślicz ny!!!!Wejście wprost bajeczne,chciałoby się już zasiąść przy kominku z lampeczką winka :wink: Pytałaś o koszty elektryki - my płaciliśmy 9tys.

• Odpowiedzi 8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

sobota.....

dzis mąż robi małe porządki na budowie, może uda sie przywieśc troche ziemi...

ja z córkami jade do Bydgoszczy na zakupy :p

Amtla.....nasza Alma jest amstafką 8)

Witaj Kalu :wink:

Życzę udanych zakupów :wink:

A Alma rośnie i jest super :wink:

Odrazu przypomina mi się Szira -mojej przyjaciółki suczka też amstaf - a zwariowana na maksa... :lol: Tylko mi kurtkę porwała, a potem skórę zrysowała -bo tak się cieszyła jak mnie widziała... :lol:

Amtla.....nasza Alma jest amstafką 8)

Coś mi się zawirowało :oops: bo ona tak inaczej wygląda na tym Waszym wspólnym zdjęciu....przecież już rozpoznałam kiedyś rasę, bo u nas w bloku też taki psiunio był :D

Doczytałam, że na zakupy wyjechałyście...a ja dzisiaj cmentarzowo...

wróciłam......

5 godzin chodzenia po sklepach i wreszcie .....sukces!!!!!!!!!

kupiłam córce kurtke i czapke :lol: :lol: :lol: :lol:

sukcesem nie nazywam tego, że kupiłam...ale to, że udało sie znaleśc wreszcie to, co córce sie podoba :wink: :lol: :lol: :lol:

a tak na marginesie.............tyle tych ciuchów jest w sklepach, a jak chcesz cos kupić to jest problem!!!!!! :evil: :evil: :evil: