Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kaniorki budują dom z bala :) ...komentarze tutaj !!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

udały sie zakupy, udały!! :wink:

całą drogę powrotną córka siedziała w samochodzie w nowej kurtce i czapce :lol: :lol: :lol:

..byłam taka sama :wink: :lol: :lol: :lol:

Witammmmmmmmmmmmmmmm

Ja też niedawno z moją się nabiegałam za butami, na drugi dzień kupiłyśmy... zaraz ubrała i "stare" spakowała do pudła po nowych :lol:

A najlepiej jak kiedyś byłam nastolatką kupiłam sobie takie buty - trapery - kamasze, z dwoma zapięciami u góry i ćwiekami płaskimi- w końcu słuchałam rocka itp. Mój tato jak zobaczył te buty, to mało zawału nie dostał... Krzyczał:

- ty ładne kozaczki powinnaś nosić, a nie jakieś policyjne buciory...

Nu i traf chciał, że znajomi przyszlido rodziców, moja mama im pokazała buty( ona zawsze twierdziła, że to ja będe w takich chodzić i tyle), a oni mnie zawołali i spytali, gdzie kupiłam, bo chcą córce takie kupić, bo takie buty to mają traper pod spodem i śnieg odgarniają, trudniej kostkę zwichnąć itp. :wink:

A potem znajomy do taty powiedział:

- no wiesz nie wiedziałem, żeś ty taki jak ta konserwa zapuszkowany... ty się ciesz a nie złość...

Od tamtej pory tato nic do mojego ubioru nie miał :wink: Ale zawstydzony wtedy był :wink: :lol:

mam nadzieje, że jakoś sie wszystko ułoży.. i dom i pies i kot :lol: :lol:

musi sie ułożyć bo inaczej zwarijue z tymi zwierzakami :lol:

Masz jakiś plan z tym związany? Nie wiem jak nauczyć moją sunię, że dobry kotek to niekoniecznie.... martwy kotek :-?

przeoczyłaś, czy nie masz planu???????? a może nie masz takiego problemu....

Arctica.....przeoczyłam :oops:

nasza kotka stara sie unikac w mieszkaniu psa. Chodzi własnymi drogami, czytaj: po meblach :lol: :lol:

Ale nieraz dochodzi do starć między nimi :cry:

...wtedy poprostu zamykamy kota w łazience albo córka zabiera go swojego pokoju :wink: do czasu aż psu nerw przejdzie :wink:

mam nadzieje, że jak będziemy mieli ogród to i piesek i kotek znajda w nim kącik dla siebie!! :-?

no właśnie...

Mam plan, że jak zawieziemy Kaję do nowego domu, to już będzie tam kot... może zrozumie, że to jej kotecek... i nie można go zjadać...

Gorzej będzie pewnie z kurkami... jak jeszcze mieszkaliśmy z teściami przez płot, to kiedyś sobie otworzyła furtkę i aportowała im 8 kur pod drzwi :roll:

mam nadzieje, że jakoś sie wszystko ułoży.. i dom i pies i kot :lol: :lol:

musi sie ułożyć bo inaczej zwarijue z tymi zwierzakami :lol:

Masz jakiś plan z tym związany? Nie wiem jak nauczyć moją sunię, że dobry kotek to niekoniecznie.... martwy kotek :-?

ja mam zwierzyniec w domu- dla kazdego cos miłego:

dla Gabrysi, seterki i Galii, owczarka- kotka Klarcia i kroliczek miniaturka

dla Klarci, kotki: rybki w akwariumi śpierwający kanarek

uwierzcie- da się przyzwyczaic psa, który na obce nie moze patrzyć, do kota oraz zabronic polowania kotkowi...

jak jedne chce mieszkać z nami to musi akceptowac pozostałych :wink: :p :lol:

witam dziewczynki!!

...jakaś śnięta jestem dzis w pracy :( i chyba grypa zaczyna mnie rozbierać :cry:

Wczoraj na noc zżarłam gripex i rano dobrze się czułam...

ale teraz czuje , że coś mi łazi po kościach :lol: :lol:

Ja też jestem dziś jakaś otumaniona. Czuję jakbym miała zbyt małą czaszkę :-?