kala67 31.10.2009 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 udały sie zakupy, udały!! całą drogę powrotną córka siedziała w samochodzie w nowej kurtce i czapce ..byłam taka sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.11.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Ja teeeeeż... kiedyś to nawet się uparłam, jak osioł normalnie i....... spałam w butach.... nowych oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 01.11.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 udały sie zakupy, udały!! całą drogę powrotną córka siedziała w samochodzie w nowej kurtce i czapce ..byłam taka sama Witammmmmmmmmmmmmmmm Ja też niedawno z moją się nabiegałam za butami, na drugi dzień kupiłyśmy... zaraz ubrała i "stare" spakowała do pudła po nowych A najlepiej jak kiedyś byłam nastolatką kupiłam sobie takie buty - trapery - kamasze, z dwoma zapięciami u góry i ćwiekami płaskimi- w końcu słuchałam rocka itp. Mój tato jak zobaczył te buty, to mało zawału nie dostał... Krzyczał: - ty ładne kozaczki powinnaś nosić, a nie jakieś policyjne buciory... Nu i traf chciał, że znajomi przyszlido rodziców, moja mama im pokazała buty( ona zawsze twierdziła, że to ja będe w takich chodzić i tyle), a oni mnie zawołali i spytali, gdzie kupiłam, bo chcą córce takie kupić, bo takie buty to mają traper pod spodem i śnieg odgarniają, trudniej kostkę zwichnąć itp. A potem znajomy do taty powiedział: - no wiesz nie wiedziałem, żeś ty taki jak ta konserwa zapuszkowany... ty się ciesz a nie złość... Od tamtej pory tato nic do mojego ubioru nie miał Ale zawstydzony wtedy był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.11.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 mam nadzieje, że jakoś sie wszystko ułoży.. i dom i pies i kot musi sie ułożyć bo inaczej zwarijue z tymi zwierzakami Masz jakiś plan z tym związany? Nie wiem jak nauczyć moją sunię, że dobry kotek to niekoniecznie.... martwy kotek przeoczyłaś, czy nie masz planu???????? a może nie masz takiego problemu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 01.11.2009 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Arctica.....przeoczyłam nasza kotka stara sie unikac w mieszkaniu psa. Chodzi własnymi drogami, czytaj: po meblach Ale nieraz dochodzi do starć między nimi ...wtedy poprostu zamykamy kota w łazience albo córka zabiera go swojego pokoju do czasu aż psu nerw przejdzie mam nadzieje, że jak będziemy mieli ogród to i piesek i kotek znajda w nim kącik dla siebie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.11.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 A ja nie mam odwagi , kiedyś podrzucili nam małego kotka... i ... no wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 01.11.2009 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 u nas najpierw był kot.... dopiero po 3 latach doszła amstafka!!! kot był juz wtedy zadomowiony i daje sobie rade z pieskiem zdarza sie, że piesek ma lekko podrapaną mordkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.11.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 no właśnie... Mam plan, że jak zawieziemy Kaję do nowego domu, to już będzie tam kot... może zrozumie, że to jej kotecek... i nie można go zjadać... Gorzej będzie pewnie z kurkami... jak jeszcze mieszkaliśmy z teściami przez płot, to kiedyś sobie otworzyła furtkę i aportowała im 8 kur pod drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 01.11.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Rany arctica coś ja dzisiaj za Tobą się szwendam Napewno psa trzeba stopniowo przyzwyczajać do kota A tutaj link: http://forum.muratordom.pl/jak-przyzwyczaic-psa-do-kota,t66996.htm A kot kala szybko by wychował psa... Ale w tym linku wyczytasz (wyczytacie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.11.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Dzięki... poczytałam i .... czarno to widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 01.11.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Ja się nietety nie wypowiem, gdyz jeste uczulona na sierśc kota i psa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 02.11.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 dzien dobry Kalus ,ostatnio n ic nie pisałam bo nie miałam neta niestety siła wyższa,no i teraz musze nadrobić wasze dzienniki , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 02.11.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Ja się nietety nie wypowiem, gdyz jeste uczulona na sierśc kota i psa Ja tez mam alergię na sierść kota (psa na szczęście nie), ale na działce regularnie odwiedza nas kotek i jakoś żyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 02.11.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 mam nadzieje, że jakoś sie wszystko ułoży.. i dom i pies i kot musi sie ułożyć bo inaczej zwarijue z tymi zwierzakami Masz jakiś plan z tym związany? Nie wiem jak nauczyć moją sunię, że dobry kotek to niekoniecznie.... martwy kotek ja mam zwierzyniec w domu- dla kazdego cos miłego: dla Gabrysi, seterki i Galii, owczarka- kotka Klarcia i kroliczek miniaturka dla Klarci, kotki: rybki w akwariumi śpierwający kanarek uwierzcie- da się przyzwyczaic psa, który na obce nie moze patrzyć, do kota oraz zabronic polowania kotkowi... jak jedne chce mieszkać z nami to musi akceptowac pozostałych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.11.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 dzień dobry kaluś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.11.2009 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 witam dziewczynki!! ...jakaś śnięta jestem dzis w pracy i chyba grypa zaczyna mnie rozbierać Wczoraj na noc zżarłam gripex i rano dobrze się czułam... ale teraz czuje , że coś mi łazi po kościach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 02.11.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 witam dziewczynki!! ...jakaś śnięta jestem dzis w pracy i chyba grypa zaczyna mnie rozbierać Wczoraj na noc zżarłam gripex i rano dobrze się czułam... ale teraz czuje , że coś mi łazi po kościach Ja też jestem dziś jakaś otumaniona. Czuję jakbym miała zbyt małą czaszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 02.11.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 a JA CHODZE PODKUR......... ZNACZY PODDENERWOWANY jakiś taki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 02.11.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Hej Po dłuższej nieobecnosci zaczynam nadrabiać zaległości blogowe i to co muszę koniecznie napisać to,ze PIĘKNIE wygląda Wasze wejście do domku!!! i te filarki.... suuuper Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 03.11.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Kala przeszło dziadostwo? jakie wieści na polu bitwy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts