bendzamin 16.06.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Witam! Mam problem z wylewką która mi wykonali ostatniego czasu a mianowicie drzwi które miałem wcześniej osadzone ( wejściowe do domu) ocierają jak otworze je do końca o wylewkę. Ag dzie teraz jszcze płytka??? cholre co mam robić płytka wchodzi pod zamknięte drzwi ale jak juz chce je otworzyc dalej to ocieraja. Prosze o pomoc bo nie wiem co z tym zrobic . Ogladaliśmy dzisiaj płytki podłogowe ale najcieńsza znalazłem 0.7 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FlashBack 16.06.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 pytanie czy same drzwi /oscieze sa/jest dobrze osadzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bendzamin 16.06.2009 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 drzwi są o 1cm niżej osadzone od drzwi balkonowych i stąd ta róznica. Mówiłem wylewkarzą aby wzieli to pod uwage ale jak widac zbytnio sie nie przyłozyli do tego. Drzwi są osadzone gerdowskie bez możliwości pocięcia ich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 16.06.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 drzwi są o 1cm niżej osadzone od drzwi balkonowych i stąd ta róznica. Mówiłem wylewkarzą aby wzieli to pod uwage ale jak widac zbytnio sie nie przyłozyli do tego. Drzwi są osadzone gerdowskie bez możliwości pocięcia ich... może wypożycz z wypożyczalni budowlanej takąszlifierkę do betonu i sobie zeszlifujesz albo całą powierzchnię tego pomieszczenia albo więcej przy drzwiach a mniej dalej od drzwi i w ten sposób trochę oszukasz poziom i będzie "dobrze" teraz to trochę za późno na inne kombinowanie, chyba że podniesiesz drzwi a nadproże podkujesz, Musisz wybraćco będzie dla ciebie korzystniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts