katiaXX 16.06.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 skłaniam się do projektów podobnych do załączonego ; http://pprojekt.pl/odbicie1134-antek,rzuty.html działka jest tak usytuowana, że północ wypada dokładnie w rogu między drzwiami tarasowymi a narysowanym odbiornikiem TV( jakoś na godzinie 10) , wejście jest od południa - czyli od ulicy, na pewno będzie okno od zachodu w okolicach części jadalnej. po południu będzie przez nie wpadać słońce , w południe przez okno kuchenne no i obawiam się, że to za mało Czy macie podobne usytuowanie domu i jak się sprawdza? Ciężko mi coś znaleźć na tak nieustawną działkę, gdzieś znalazłam projekty specjalnie na działki z wjazdem od południa - większość mają taras od południa ale to mi się nie podoba, wolę mieć taras na tyłach domu, a jak mają taras od zachodu to w ogóle nie zadaszony... jak postawię dom bokiem to nie będzie się prezentował zbyt ładnie no tak , jak nie urok to .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MEDE 18.06.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 jeśli wiesz czego chcesz, jaki taras i gdzie umiejscowiony, jeśli masz dziłkę na której ciężko ustawić dom z gotowego projektu, proponuję przystosować dom do działki poprzez projekt indywidualny, wiem że to drożej kosztuje, ale masz szansę na większą sadysfakcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts