jestemsoba 10.09.2012 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 (edytowane) bierz kute, są dużo wytrwalsze niżli drewniane ----------------- Kowalstwu artystycznemu nie grozi wymarcie Edytowane 29 Października 2012 przez jestemsoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
s_e_b_a_s_t_i_a_n 01.08.2013 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Nie wiem na jakie sie zdecydowac! To jedynie rzecz gustu. Jeśli drewniane barierki to zajrzyj tutaj jeśli metalowe to zapraszam pod ten adres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 20.07.2015 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2015 To wszystko zależy od stylu, w którym utrzymany jest dom. Zgadza się, że jeżeli masz ogrodzenie drewniane, to dobrze będą wyglądać drewniane balustrady, ale drewno musi być w zbliżonym odcieniu! Jest też jedno wyjście - połączenie drewna i kutych elementów tak jak tu ......... (piąty rząd). Zawsze też możesz wymienić i balustradę i ogrodzenie, wtedy na pewno wszystko dopasujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semiramida 21.11.2015 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 ja stawiam na drewniane. wiele stalowych mnie zachwyca ale ostatecznie w rodzinie takie kute koronki uznajemy za nieco cmentarne. poza tym u mnie akurat styl domu prosi się o betonową barierkę, a taka byłaby za ciężka. wiec będę udawać beton ale z drewna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejt_R 21.11.2015 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 ja stawiam na drewniane. wiele stalowych mnie zachwyca ale ostatecznie w rodzinie takie kute koronki uznajemy za nieco cmentarne. poza tym u mnie akurat styl domu prosi się o betonową barierkę, a taka byłaby za ciężka. wiec będę udawać beton ale z drewna... Kute/metalowe barierki mogą mieć też zupełnie prostą formę i mogą być minimalistyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wera.1989 08.03.2016 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 (edytowane) spamer Edytowane 16 Marca 2016 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts