wg 27.11.2003 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2003 Jak w temacie. Płot zrobiony w ten sposób:Słupki o przekroju kwadratu wkopane w ziemię, pomiędzy nimi zakupiona płyta betonowa gotowa jako podmurówka, do słupków przyspawane poprzeczki i przykręcone sztachety.Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 30.11.2003 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2003 Sztacheta 1.50m gładka, przetarta zaokrąglona u góry, do pomalowania po 2.20zł sztuka, kupiona w górach pod Nowym Targiem, prawie 1000szt.Trochę mi zabrakło więc dokupiłem u nas na miejscu.I tu uwaga - ta sama sztacheta po 1.80szt. Byłem zły.Drzewo mokrusieńkie, leżało prawie 6m-cy i schło zanim je impregnowałem (1 raz Drewnochron i na to Altaxim)Poprzeczki robiłem z rur kwadratowych stalowych 2x2.Słupki z pustaka i otynkowane. czapy na słupki - forma własnej produkcji z blachy i kątownika, barwiony beton robiony na budowie. Czapy wyszły piękne (44szt). Między słupy płyty betonowe ogrodzeniowe gładkie dł 2,50 na 50cm wysokie udające podmurówkę.Wyszło wszystko lux. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 30.11.2003 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2003 Mówisz, że z tymi płytami wyszło lux? Ja oglądałem wczoraj i wydawały mi się za cienkie - jak to wygląda ze sztachetami? Normalna podmurówka ma 15cm lub więcej. Z góry dziękuję za szybką odpowiedź, w poniedziałek mają zacząć robić a ja nie jestem na 100 % zdecydowany czy szalować i robić podmurówkę czy dawać płyty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts