Gość grzanka 27.11.2003 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2003 kupiliśmy kocioł firmy Submet z tczewa, ale dołączona do niego instrukcja pozostawia wiele do życzenia, dowiedzieliśmy się tylko że miałem pali się od góry, tzn. co? wsypujeemiał do kotła i podpalam z góry czy jak??ps. słyszałam też że miał przed włożeniem do pieca polewa się wodą, jeśli tak to po co i w jakich proporcjach??na wiadro miału ile wody??co robic żeby palenie było ekonomiczne??piec posiada elektroniczny sterownik i ma moc 15 KW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość rt 27.11.2003 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2003 mam podobny piecyk. Trzeba go zasypać do poziomu drzwiczek zasypoych i podpalić od gory. Nie można od dołu bo zbiorą się gazy i bumm.... mnie sie to zdarzylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts