retrofood 17.06.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 i ... skakać przez płonący ogień. Tyle, że ognisko to se rozpalę, ale gdzie dzisiaj szukać wianka, to nie wiem. Może jakieś rady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiwuśka 17.06.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Retro, a może z kfiotuszków uwić? Jakbyś chciał, mogę CIę nauczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 17.06.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 wianka powiadasz... ta.... sie zamysliłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 17.06.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Cieszmy się wiankami puki są - jeszcze trochę i nam unia zlikwiduje http://www.pardon.pl/artykul/8888/blona_dziewicza_nie_istnieje_dziewice_tez_nie ciekawe jak będą opowiadać dzieciom bajki o smokach, które zjadają dziewice?? W ramach poprawności politycznej będą jadły kotlety sojowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 17.06.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Wianek może być zasuszony (z bylicy) . A może Ci chodzi o Noc Kupały? To chyba bardziej prawdopodobne. Zawsze też zamiast, można wyruszyć do lasu po Kwiat Paproci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 17.06.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 zamiast to szklanka wody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiwuśka 17.06.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 A czemu macie taki nastrój, Rybeńki? Imprezka się szykuje, a entuzjazm Wasz zwala z nóg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 17.06.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Znakiem tej chlubnej nocy można będzie ( ku podtrzymaniu tradycji Słowiańskiej ) buszować po krzakach aż do zachrypnięcia. W końcu noc tak krótka, że szkoda oko zamykać. No chyba że w uniesieniu. Ku chwale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 17.06.2009 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Znakiem tej chlubnej nocy można będzie ( ku podtrzymaniu tradycji Słowiańskiej ) buszować po krzakach aż do zachrypnięcia. W końcu noc tak krótka, że szkoda oko zamykać. No chyba że w uniesieniu. Ku chwale Kupale! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 17.06.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Duch ochoczy w narodzie nie zginie jak widać A o wartości narodowe zawsze warto walczyć i je rozpowszechniać. Ponoć tej nocy Straż Miejska będzie wraz z Policją Głucha i Ślepa na czyny lubieżne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 17.06.2009 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Wianek może być zasuszony (z bylicy) . A może Ci chodzi o Noc Kupały? To chyba bardziej prawdopodobne. Zawsze też zamiast, można wyruszyć do lasu po Kwiat Paproci. Jak znam Retro(wirtualne) wątpie żeby go cieszyły zasuszone wianki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 17.06.2009 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Wianek może być zasuszony (z bylicy) . A może Ci chodzi o Noc Kupały? To chyba bardziej prawdopodobne. Zawsze też zamiast, można wyruszyć do lasu po Kwiat Paproci. Jak znam Retro(wirtualne) wątpie żeby go cieszyły zasuszone wianki O mamo, taż w noc Kupalną chocia jaki zasuszony by siem zdał, bo już żem nawet śladu wianka dawno nie widziałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiwuśka 18.06.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Retro - specjalnie dla Ciebie, może coś trafi w Twój gust 8) wianki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 18.06.2009 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Retro - specjalnie dla Ciebie, może coś trafi w Twój gust 8) wianki ładne te nośniki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiwuśka 18.06.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 owszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 18.06.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Retro! Jeżeli nie będziemy puszczać wianków - to zawsze jeszcze będziemy mogli puszczać bąki. Te się ostaną do końca świata - gwarantuje Ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 18.06.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Acha! I pawie pewnie też. Choc to nie dotyczy wszystkich, tylko inteligentów. PS: poczytałem ciąg dalszy zapisków - czekałem na nie - dla mnie naprawdę niezłe - słowo (to nie była absolutnie wazelina) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 18.06.2009 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Ja tam moge puscic oko ......... Jesli warszawianka nie chce dac ci wianka, powodem nie trema. lecz to, ze go nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 20.06.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Rok temu byłem na "wiankach" i w tym roku też się wybieram.K-ce Muchowiec, albo jak kto woli sztauwajery.Było pięknie.Podam tylko jeden drobiazg: jak dziewczyny wpływały na łodziach do przystani ,cała trasa była podświetlona pod wodą przez nurków.W mroku robiło to kapitalny efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 20.06.2009 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Ja tam moge puscic oko ......... Jesli warszawianka nie chce dac ci wianka, powodem nie trema. lecz to, ze go nie ma. Lump wreszcie gada ludzkim głosem. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts