lump praski 20.06.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Ale ja sie do ciebie bynajmniej nie odzywam, dzien dobroci dla zwierzat jest tylko w okolicach 24 /12 i to tylko o polnocy.......wiec daruj sobie komentarze bo piersi opadaja. Lepiej bylo w swoim czasie bronic bankow a nie teraz wiankow . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.06.2009 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 ......wiec daruj sobie komentarze bo piersi opadaja. ty się nie tlumacz, tylko se szelki do nich przyczep, bo ci do zupy wpadają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 23.06.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 (...) ale gdzie dzisiaj szukać wianka, to nie wiem. Może jakieś rady? No kurde, zupełnie nie wiem jak Ci pomóc ... ja tam zadowolę się korzeniem wyciągniętym z ziemi, na łące oczywiście Mam nadzieję, że będzie długi, twardy i czarny od ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 23.06.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Niech bedzie " do ziemi " .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 23.06.2009 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 (...) ale gdzie dzisiaj szukać wianka, to nie wiem. Może jakieś rady? No kurde, zupełnie nie wiem jak Ci pomóc ... ja tam zadowolę się korzeniem wyciągniętym z ziemi, na łące oczywiście Mam nadzieję, że będzie długi, twardy i czarny od ziemi Jak wieloletni chrzan??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 23.06.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Cooo , wszyscy poszli wianki puszczać . Bo Noc Kupały dzisiaj jest ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 24.06.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 (...) ale gdzie dzisiaj szukać wianka, to nie wiem. Może jakieś rady? No kurde, zupełnie nie wiem jak Ci pomóc ... ja tam zadowolę się korzeniem wyciągniętym z ziemi, na łące oczywiście Mam nadzieję, że będzie długi, twardy i czarny od ziemi Jak wieloletni chrzan??? Wróżby na Noc Świętojańską: "Aby poznać wygląd przyszłego partnera, należy w noc świętojańską wybrać się w trzy osoby na łąkę. Każda osoba powinna wyciągnąć z ziemi jakąś roślinę wraz z korzeniem. Z wyglądu korzonków określa się wygląd partnera. Długi korzeń - wysoką i szczupłą, krótki i szeroki - osobę krępą, pulchną i niewysoką. Korzeń przekrzywiony wróży partnera o skrytym i nieszczerym charakterze, a korzeń prosty - osobę uczciwą i prostolinijną. Korzeń bardzo twardy oznacza partnera upartego, a miękki - ugodowego i niezdecydowanego. Im bardziej oblepiony ziemią korzeń, tym zamożniejszy będzie przyszły mąż lub żona". Ciekawe o jakim korzeniu Wy myśleliście , bo ja to o wróżbach normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 25.06.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Nie moge powiedziec publicznie....... a szkoda Nie znalam tej wrozby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 26.06.2009 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Nie moge powiedziec publicznie....... a szkoda - nie szkodzi, nawet się nie domyślam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts