oz 25.09.2009 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Ładne te naklejki ale u mnie wchodzi jedynie coś takiego w grę: http://allegro.pl/item733410657_thomas_tomek_border_naklejki_na_sciane_40_szt.html po prostu pociągi, a zwłaszcza Tomek i Przyjaciele to pasja Franka... trudno z tym walczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 25.09.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Oluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... WARTO WARTO dla uśmiechu i jeszcze tej radości A Franuś faktycznie malutki w tym pokoiku Ale słodkie szkraby, wesoło z takimi maluchami... Fajnie zobaczyć i Ciebie Olu... no i faktycznie nu dziwic się Pani w sklepie, że zgłupiała kobita ahahaaaaaaaaaaaaaa... A jak Twój mąż tylko napisał jaką Franuś lubi bajkę, to zaraz sprawdziłam i teraz już kojarzę, toż ta moja też oglądała i do tej pory to wieczorynki dla niej -jak serial, którego nie może przegapić... Nawet jak jest na podwórku to leci do domu przed 19-stą. Czasami boki idzie zrywać z niej. Ostatnio mnie nawet pytała, czy mając już -naście lat powinna oglądać wieczorynki dla dzieci? - ahahaaaaaaaaaaaaaaaaa... więc spytałam, a co w tym złego... a jak raz miała szlaban - zero TV , to przyszła i pytała: -to wieczorynki nie mogę też obejrzeć -tu westchnęła i dodała -szkoda... Potem usiadła smutna i zerkała na mnie... Nalepki super... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 25.09.2009 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Co do bajek to ja na studiach z kumplami lecieliśmy do jednego z nich (urywaliśmy się z zajęć, ale ććśśśś ) i oglądaliśmy kreskówki a co.. A mój ślubny też za czasów kawalerskich kreskówki uwielbiał teraz (znaczy może nie teraz bo za dużo roboty), ale czasem lubi z dzieciami usiąść i oglądać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 25.09.2009 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Fajnie zobaczyć i Ciebie Olu... no i faktycznie nu dziwic się Pani w sklepie, że zgłupiała kobita ahahaaaaaaaaaaaaaa... dziękuję za komplement Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 25.09.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Fajnie zobaczyć i Ciebie Olu... no i faktycznie nu dziwic się Pani w sklepie, że zgłupiała kobita ahahaaaaaaaaaaaaaa... dziękuję za komplement Proszę bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 25.09.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Oleńko miło Cię wreszcie poznać dzieciaczki to śliczne blondaski po mamusi a zadowolenie Franusia bezcenne śliczny pokoik dla niego zrobiliscie i dla Agatki tez pewnie będzie przygotowane cudeńko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 25.09.2009 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 No i jak nie urok to sraczka Marcin jak na złość zapomniał dziś telefonu do pracy. Jak przyjechałam z pracy looknęłam w jego telefon (permanentna inwigilacja ), patrzę - trzy wiadomości nieprzeczytane. Patrzę dalej a tam sms z jakiegoś nieznanego numeru otwieram a tam "PROSZĘ O KONTAKT Z NADZOREM BUDOWLANYM" do tego trzy połączenia nieodebrane mi serce stanęło no nic, zadzwoniłam, ale włączyła się poczta głosowa. Marcin jak przyszedł z pracy wysłał pod ten numer smsa, ale nikt nie odpisał. I teraz do poniedziałku nerwówka czego chcą. A ja się z tych nerwów wykończę Jutro idę spuścić sobie 450 ml krwi, może mi trochę ciśnienie spadnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 25.09.2009 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Oleńko miło Cię wreszcie poznać tylko teraz ja nie wiem jak Wy wyglądacie to trochę niesprawiedliwe. Dawać mi tu fotki szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 25.09.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Oleńko miło Cię wreszcie poznać tylko teraz ja nie wiem jak Wy wyglądacie to trochę niesprawiedliwe. Dawać mi tu fotki szybko wysłałam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 25.09.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 "PROSZĘ O KONTAKT Z NADZOREM BUDOWLANYM" moze nic strasznego nie będzie ale wiem wiem ta nerwówka głowa do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 26.09.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Witaj Oz naprawdę wyglądasz jak starsza siostra młodszego rodzeństwa ciesz się ,nie każdy ma tak dobrze dla takiego uśmiechu Franusia to warto,bezcenna jest radość dziecka szczęśliwego a z nadzorem na pewno się wyjaśni, to na pewno nić groźnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 29.09.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 witam Olu jak tam z odbiorem ? czy juz cos wiadomo co oni chcieli ? moze chcieli na kawe wpaść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 29.09.2009 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 witam Olu jak tam z odbiorem ? czy juz cos wiadomo co oni chcieli ? moze chcieli na kawe wpaść Wiem okazało się, że nie ma w jednym miejscu podpisu architekta adaptującego i chcieli "załącznik graficzny do zgłoszenia budowy oczyszczalni ścieków" - musiałam się przebiec do sąsiedniego budynku do starostwa. Podpis architekta już mamy, Marcin jutro zawiezie do PINBu. Ale fajnie, bo pytam Pani czy już wsio. Ona że tak A ja: - to znaczy, że w poniedziałek mogę przyjechać po dokumenty? A co.. twardym trza być, a nie miętkim Pani, że jeśli zdąży w piątek dać do zatwierdzenia, to tak niech tylko spróbuje nie zdążyć kamień z serca mi spadł... kontroli nie przewidują czyli nadal mam gdzie mieszkać a i dowiedziałam się, że wcale nie mam dwóch kondygnacji tylko półtorej cóż człek się uczy całe życie A z wieści budowlanych - zaczęłam malować pokój Agaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 29.09.2009 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 pytam Pani czy już wsio. Ona że tak Uffffffffffffff to ulżyłooooo zawsze czegoś chcą jak nie papierek to znowu podpisu ale całe szczęście ze wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 01.10.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 witam, widzę że zrobiło się kolorowo w pokoju synka i hmmm..........jakby to powiedzieć saąś znam te kolory czekamy na kolejne pokoje pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 01.10.2009 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 witam, widzę że zrobiło się kolorowo w pokoju synka i hmmm..........jakby to powiedzieć saąś znam te kolory dziękuję, Małgosiu za inspirację! Wyszło naprawde pięknie a i Franuś jest szczęśliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 01.10.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 witam, widzę że zrobiło się kolorowo w pokoju synka i hmmm..........jakby to powiedzieć saąś znam te kolory dziękuję, Małgosiu za inspirację! Wyszło naprawde pięknie a i Franuś jest szczęśliwy no i moja córcia coś burczy o pokoju zielonym lub zielono-żółtym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 02.10.2009 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 witam, widzę że zrobiło się kolorowo w pokoju synka i hmmm..........jakby to powiedzieć saąś znam te kolory dziękuję, Małgosiu za inspirację! Wyszło naprawde pięknie a i Franuś jest szczęśliwy no i moja córcia coś burczy o pokoju zielonym lub zielono-żółtym Perłóweczko, to do dzieła na pewno będziecie zadowoleni, bo się ładnie żółty neutralizuje zielonym i nie jest jaskrawo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 05.10.2009 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 No... to..... PAPIERKI ODBIOROWE CZEKAJĄ NA NAS :D:D Jutro jadę odebrać ale nie będę czekać od 7 rano W końcu mieszkamy w domu a nie na budowie :D:D Z wieści budowlanych (powinnam powiedzieć domowych ): - pokój Agaty pomalowany i połozone panele (zostało przykleić kwiatki dziś) - wyszło pięknie! - szczęka opadła mi w dół... a ja wyrodna matka nie wierzyłam w wenę twórczą dziecka - sypialnia nasza pomalowana i położone panele - kolor jednak nie niebieski tylko "kamionkowy" - pięknie jest Na górze zostało nam pomalować korytarz i położyć panele, skończyć schody (chociaż kawałek jeszcze co by można było fugę położyć u góry) i założyć drzwi wew. i schodzimy na dół - płytki w kuchni.. a potem zobaczymy co dalej bo niestety trzeba było włączyć ogrzewanie w domku (włączyliśmy w sumie tylko w salonie, ale rurki lecą przez korytarz, więc i w nim jest ciepła podłoga) ale za to teraz na dole przyjemnie cieplusio jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 05.10.2009 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 - pokój Agaty pomalowany i połozone panele (zostało przykleić kwiatki dziś Tak tylko gwoli formalności dodam, że jeszcze trza założyć grzejnik, oraz listwy przypodłogowe, których niestety trzeba dokupić, bo wcześniej nie policzyliśmy i wzięliśmy za mało... Podobnie z tymi dynksami typu "kąt wewnętrzny, kąt zewnętrzny, łącznik, zakończenie" do listew - też za mało wyszło, a bez nich się nie da założyć dobrze tych listew... No, ale jak to już zakupimy, to pozostanie nawiercić kilka dziurek w ścianach i listwach, potem kołeczki szybkomontażowe i zostanie już tylko sprzątać... Sprzątać... Sprzątać i jeszcze raz sprzątać, a potem dalej sprzątać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts