Perłóweczka 05.10.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 No... to..... PAPIERKI ODBIOROWE CZEKAJĄ NA NAS :D:D Jutro jadę odebrać ale nie będę czekać od 7 rano W końcu mieszkamy w domu a nie na budowie :D:D GRATULACJE Moje gratulacje dla Was czyli nareszcie w domku oznacza to ze dzis będzie pierwsza noc w domu SUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 05.10.2009 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 - pokój Agaty pomalowany i połozone panele (zostało przykleić kwiatki dziś) - wyszło pięknie! - szczęka opadła mi w dół... a ja wyrodna matka nie wierzyłam w wenę twórczą dziecka Widzisz widac ze Agatka jest dziewczynką z charakterem. wie co mówi i wie doskonale co chce powiem ze bardzo jestem ciekawa jak to wyszło czekam na foteczki jak pokoik wyszedł mamusi a córka widziała ? i co ona na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 05.10.2009 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Witaj Olu No proszę... to ja jestem ciekawa strasznie jak ten pokoik wygląda Agatki... nu i jak sypialnia Jakie kolorki wybraliscie? GRATULUJE ODBIORU Olu podziwiam WAS...naprawdę Nic tylko grzecznie będe czekała na fotki... Pozdrowieńka i jeścio raz gratuluje odbioru domku -teraz w końcu melduneczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 05.10.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 O nu proszę... ciągnie Perłę do mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 05.10.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Przyłączam się do gratulacji z okazji odbioru. Wreszcie mieszkacie w domku na legalu Czekam na fotki, tym razem pokoju Agatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 05.10.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 O nu proszę... ciągnie Perłę do mnie... .....i miśkę do perły bo my z jednego kółka a kółko wokół się kręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 06.10.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Dziękujemy za gratulacje Czekajcie cierpliwie, Dziołchy, a na pewno się doczekacie Myślę, że już niedługo się uporamy z tymi robotami na górze, ogarniemy lekko, żeby syfu nie było widać (się go gdzieś zamiecie "pod dywan", lub poza kard ) i naładujemy bakterie od aparatu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 06.10.2009 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 No kochani jak tam się mieszka na legalu ??? pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 07.10.2009 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 No kochani jak tam się mieszka na legalu ??? pozdrowionka Mieszka się super... jakiś tam kamyczek spadł z serducha No dobra, nie będę Was trzymać w niepewności pokażę Wam zdjęcia pokojów (naszej sypialni i Agaty), chociaż jeszcze u Agaty nie ma efektu, bo nie są jeszcze nie ma kwiatuszków przyklejonych, ale już widać o co kaman No to nasza sypialnia (jest strasznie malutka, więc ciężko zrobić zdjęcie i kolory standardowo przekłamane, bo jest w sumie beżowa a przy żarówce kawa z mlekiem (duuuużo mleka ) http://lh3.ggpht.com/_S-_QJKKQpW0/Ssw0tGLSuWI/AAAAAAAAI_g/JTkULCIffcM/s400/S6302079.JPG http://lh4.ggpht.com/_S-_QJKKQpW0/Ssw0tBuvFUI/AAAAAAAAI_k/ckq407jS20k/s400/S6302080.JPG http://lh3.ggpht.com/_S-_QJKKQpW0/Ssw0tFYODqI/AAAAAAAAI_o/0eYKwz_7ejM/s400/S6302081.JPG No i pokój Agaty.. moim zdaniem jest... zarąbisty... chociaż niebieski jest chyba jednak bardziej niebieski niż na zdjęciach http://lh6.ggpht.com/_S-_QJKKQpW0/Ssw1DnU3OJI/AAAAAAAAI_w/xqDBAs9imX4/s400/S6302083.JPG http://lh5.ggpht.com/_S-_QJKKQpW0/Ssw1EO3EhLI/AAAAAAAAJAA/3QGV4G_34MM/s400/S6302087.JPG http://lh3.ggpht.com/_S-_QJKKQpW0/Ssw1Dy8_VQI/AAAAAAAAI_8/Vv1eCte_MsU/s400/S6302086.JPG http://lh5.ggpht.com/_S-_QJKKQpW0/Ssw1DzI5eyI/AAAAAAAAI_4/B0MBrhG43Tg/s400/S6302085.JPG http://lh6.ggpht.com/_S-_QJKKQpW0/Ssw1DsxfjEI/AAAAAAAAI_0/u21vZ1tGQM0/s400/S6302084.JPG I jak Wam się podoba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 07.10.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 No nie! a kto ma takiego "talenta" do malowania? Fajnie wam to wyszło,ale najważniejsza jest opinia nowego właściciela lokum A kolorek w sypialni mi jak najbardziej odpowiada i podoba sie jako,że lubie beże i kawę z duuużą ilościa mleka Fajnie,że już tak zaawansowane prace.Jak juz jest po malowaniu to niedługo przeprowadzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 07.10.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 No jeszcze został do zrobienia korytarz na górze, a żeby go dokończyć trzeba zrobić klatkę schodową - przynajmniej na styku z podłogą korytarza, aby fugi wyschły przed położeniem paneli. Może się uda wprowadzić pod koniec tygodnia - się zobaczy... A talenty malarskie oczywiście wykazuje oz Ja jestem od technicznych spraw, nie od dekoratorni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 07.10.2009 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 No nie! a kto ma takiego "talenta" do malowania? No... w sumie to ja malowałam, Marcin pomagał, jak już nie miałam siły machać wałkiem potem z szablonów to ja i chmurki ja oczywiście pod dyktando Agaty Fajnie wam to wyszło,ale najważniejsza jest opinia nowego właściciela lokum No Agata jest wniebowzięta w sumie to tak naprawdę jej dzieło, bo ja testem tylko wykonawcą - cała idea tego pokoju jest jej... tak doszłam do wniosku, że fajnie jest spełniając swoje marzenie (dom) pozwolić dziecku spełnić jego marzenie... żeby mogło sobie puścić wodze fantazji... oczywiście, jakaś kontrola rodzicielska musi być żeby nie było A tak w ogóle dzieciaki mają od soboty zrobioną bawialnię w pokoju franka, żeby się nie kręciły po dole jak Marcin płytki tnie. I efekt jest taki, że Franek w ogóle nie chce ze swojego pokoju wychodzić rano jak otwiera oczy (śpimy jeszcze na dole) to mówi, że on nie chce iść do przedszkola tylko chce być w swoim pokoju i się bawić wraca do domu i pierwsze co to na górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 07.10.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 piękny pokój skoro wszystko jest robione po myśli Agatki,tzn.że córka wdała się w mamę ,ma tą smykałkę do wykończeniówki. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 07.10.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 No to tylko pogratulować chęci i talentu przy malowaniu! Noi oczywiście samego pomysłu Agatce! Nieźle to obmysliła Ja tez malowałam na takie kolory jak chciał mój Kuba-zielony i żółty.Pewnie niedługo będzie jakaś zmiana.Martwię sie tylko oby to nie był czarny bo ma ostatnio taką zajawkę... I przynajmniej Ty sie cieszysz,że dzieci sie ciesza nowymi pokojami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 07.10.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Witam WAS Superrrrrrrrrrrr wyszedł ten pokoik córci, czyli księżniczek nie będzie? Czy jednak gdzieś tam będą fruwały? Takie wesołe pokoiki dzieci... A Franuś, no ja go rozumiem... że tak niechce do przedszkola, tylko w takim ładniutkim pokoiku woli się bawić, gdzie nikt mu nie przeszkadza itp. Chociaż ja sama sobie załatwiłam przedszkole i o rok wcześniej byłam ale to przez mojego brata, bo po niego z mamą chodziłyśmy i zawsze lądowałam wśród zabawek i dzieci... potem podeszłam do Pani (dyrektorka była) i powiedziałam: - ja też chcę do psiećkola... - a kapcie masz? - zapytała Pani - nie mam ale mamusia mi kupi... - to jak taka chętna jesteś i będziesz miała kapciuszki to będziesz w przedszkolu... Kolejnego dnia wpadłam do owej Pani do biura krzycząc głośno: -ja już mam ciapacie plosie pani, mam... No i tak zaczęła się historia z przedszkolem Ale muszę powiedziec, że pokoiki wyszły super... co do lekkiego beżu -kawy z mlekiem, to sama miałam w tym kolorze pokój, a córci był taki niebieski jak Agatki, zas w oknie firana z Kubusiem Puchatkiem To teraz Agatka nie może sie doczekać kiedy wprowadzi sie do swojego pokoiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 07.10.2009 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Witam WAS Superrrrrrrrrrrr wyszedł ten pokoik córci, czyli księżniczek nie będzie? Czy jednak gdzieś tam będą fruwały? Takie wesołe pokoiki dzieci... Księżniczek nie będzie idziemy dalej w stronę natury i zamiast księżniczek będą fruwały motylki i na kwiatuszkach będą siedziały... kiedyś w najbliższym czasie sadzimy kwiatki No Agata nie może się doczekać... ale już kombinuje, że będzie sobie robić dekoracje pokoju co zmiana pory roku, tzn. jakieś liście przyczepi do sufitu jak będzie jesień, na zimę płatki śniegu.. itd.. powiedziałam jej, żeby robiła co chce, ale przemalowywania nie będzie A ona "Ale mamusiu, ja ne chcę malowac " ehh... dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 07.10.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Witam WAS Superrrrrrrrrrrr wyszedł ten pokoik córci, czyli księżniczek nie będzie? Czy jednak gdzieś tam będą fruwały? Takie wesołe pokoiki dzieci... Księżniczek nie będzie idziemy dalej w stronę natury i zamiast księżniczek będą fruwały motylki i na kwiatuszkach będą siedziały... kiedyś w najbliższym czasie sadzimy kwiatki No Agata nie może się doczekać... ale już kombinuje, że będzie sobie robić dekoracje pokoju co zmiana pory roku, tzn. jakieś liście przyczepi do sufitu jak będzie jesień, na zimę płatki śniegu.. itd.. powiedziałam jej, żeby robiła co chce, ale przemalowywania nie będzie A ona "Ale mamusiu, ja ne chcę malowac " ehh... dzieci A wiesz, tak sobie pomyslałam, że jak ona chce tak sobie przyczepiać listki, bądź płatki sniegu, to nawet jak została Wam płyta g-k ją zamontować na ścianie -wiesz taka nie duża, ale którą będzie zamalowana -taka tablica na dekoracje -pinezki się wbiją, a nawet tasma klejącą będzie mogła sama wierszyki, rysunki swoje przyczepiać itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 07.10.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 pokój boski ale super projektantka z Agatki wie co chce pokoik wyszedł naprawde ślicznie , widac ze duzo pracy włożyłaś w wykonanie i naprawde się opłaciło dzieciaczki będą miały piękne chwile w ślicznych pokoikach i wcale się im nie dziwie ze niechcą isc do przedszkola masz talent kobitko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 08.10.2009 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 No tak,ja się zgadzam z Gosią! Masz zdolna córkę.Wiec o chce,ma pomysły fajna mała ale to moze jakiś znak? projektantka jakas bedzie,albo dekoratorka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 09.10.2009 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Zakwitły nam kwiatuszki oczywiście dobór kolorów kwiatek-środek i kolejność - Agatkowy http://lh4.ggpht.com/_S-_QJKKQpW0/Ss7V-DINMLI/AAAAAAAAJAk/8SSjzpbFac0/s400/S6302099.JPG Właścicielka (i autorka tego pokoju) na swoich włościach : http://lh3.ggpht.com/_S-_QJKKQpW0/Ss7V-WC3DtI/AAAAAAAAJAo/8BmIiF2N2hk/s400/S6302100.JPG http://lh5.ggpht.com/_S-_QJKKQpW0/Ss7V-Wjl0ZI/AAAAAAAAJAs/KGU9oedXE2M/s400/S6302101.JPG Właścicielka z sąsiadem : http://lh6.ggpht.com/_S-_QJKKQpW0/Ss7V-avWlKI/AAAAAAAAJAw/ovLZEpvSj_s/s400/S6302103.JPG Zdjęcia robione już wieczorem, więc jakość nie najlepsza, ale coś widać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts