malgosia0023 26.06.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Oczywiście wczoraj poinstruował mojego męża, co należy zrobić w nowym domu... nie chodzi o rzeczy budowlane bynajmniej nowy domek nowy potomek tylko żeby ten lipiec "krakany" przez wiele osób jako termin mojego zajścia... się nie spełnił... mężulek stwierdził, że będzie sierpień zawsze warto posłuchać kogoś madrego no to kochana szykuj się na dzieciątko...skoro mąż już zaplanował... Małgosiu, może jakaś spółeczka?? no,no nie pomyslałam trzeba pomyśleć napisał: Bo my z mężem to jedno jesteśmy no jak sie ślubowało... Oj kiedy to było.... oj było,było...u nas 14lat a po ślubie-w sierpniu będzie 10 a jak u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 26.06.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 zawsze warto posłuchać kogoś madrego no to kochana szykuj się na dzieciątko...skoro mąż już zaplanował... Nic nie zaplanował Zgodnie z naszymi wspólnymi planami więcej kinderków u nas niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 26.06.2009 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Oczywiście wczoraj poinstruował mojego męża, co należy zrobić w nowym domu... nie chodzi o rzeczy budowlane bynajmniej nowy domek nowy potomek tylko żeby ten lipiec "krakany" przez wiele osób jako termin mojego zajścia... się nie spełnił... mężulek stwierdził, że będzie sierpień zawsze warto posłuchać kogoś madrego no to kochana szykuj się na dzieciątko...skoro mąż już zaplanował... taaa.... może jeszcze zaczekamy... napisał: Bo my z mężem to jedno jesteśmy no jak sie ślubowało... Oj kiedy to było.... oj było,było...u nas 14lat a po ślubie-w sierpniu będzie 10 a jak u Was? My jesteśmy prawie 8 lat razem, a 6 lat i 4 miesiące (będzie 1 lipca) po ślubie... ale u nas szybko - po 2,5 miesiąca bycia razem się zaręczyliśmy, narzeczeństwo trwało 14 miesięcy (miało trwać krócej, ale się wydłużyło z przyczyn od nas niezależnych ) no i wariackich ponad 6 lat małżeństwa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 26.06.2009 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 zawsze warto posłuchać kogoś madrego no to kochana szykuj się na dzieciątko...skoro mąż już zaplanował... Nic nie zaplanował Zgodnie z naszymi wspólnymi planami więcej kinderków u nas niet tia.. a wczoraj mówiłeś, że sierpień nie no, żartuję.. więcej dzieci nie ma w planach, ale jak będzie to będzie będziemy kochać i wychowywać jak obecną dwójeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 26.06.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 zawsze warto posłuchać kogoś madrego no to kochana szykuj się na dzieciątko...skoro mąż już zaplanował... Nic nie zaplanował Zgodnie z naszymi wspólnymi planami więcej kinderków u nas niet Witamy i jak to mówia....tylko krowa nie zmienia poglądów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 26.06.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 ale u nas szybko - po 2,5 miesiąca bycia razem się zaręczyliśmy, narzeczeństwo trwało 14 miesięcy ale fajnie Widzę że inwestor wpadł na kontrolę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 26.06.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 przepraszam z kąd Wy piszecie ? czyżby z pracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 26.06.2009 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 przepraszam z kąd Wy piszecie ? czyżby z pracy... Tak, każde pisze ze swojej pracy.. w ogóle ostatnio rozmawiamy głównie przez skype'a będąc w swoich pracach.. w domu nie ma czasu ale w naszym przypadku związek na odległość to normalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 26.06.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 ale w naszym przypadku związek na odległość to normalka he,he...nawet z dom z odległości zbudujecie hmmm tylko instrukcja Jacka w tej kwestii nie wypali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 26.06.2009 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 ale w naszym przypadku związek na odległość to normalka he,he...nawet z dom z odległości zbudujecie hmmm tylko instrukcja Jacka w tej kwestii nie wypali nie no.. w domku juz planujemy mieszkać razem i czasem pewnie się gdzieś spotkamy w tych naszych "salonach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 26.06.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 czasem pewnie się gdzieś spotkamy czasem... najpewniej w sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 26.06.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 najpewniej w sypialni Pewnie najpewniej, choć nie wykluczam też łazienki, kuchni, salonu, pokoi dziecięcych, a zwłaszcza schodów, gdy będziemy się mijać Tylko wąskawe trochę te nasze schody, więc trzeba będzie uważać... BTW: wrzuciłem do naszego dziennika projekt barierek - co o nich sądzicie? Warto? Dodam, że to nierdzewka + drzewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 26.06.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 wrzuciłem do naszego dziennika projekt barierek - co o nich sądzicie? Warto? Dodam, że to nierdzewka + drzewno tak jak pisałam w komentzrzach podobajami się...a resztę doczytaj sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 26.06.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Dzięki, już czytałem Chyba się zdecydujemy, bo czas goni z odbiorem (choć pośpiech nie sprzyja wyborowi, to jednak w tym przypadku wygląda to uczciwie i przyzwoicie). Jeszcze tylko muszę wyciągnąć info od kolesia, czy da się trochę przedłużyć te pręty wypełniające, aby zablokować tę lukę między poręczą, a schodami na zabiegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 26.06.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 czy da się trochę przedłużyć te pręty wypełniające, aby zablokować tę lukę między poręczą, a schodami na zabiegu. bardzo istotny szczegół .Dla bezpieczeństwa dzieci i swojego warto o tym pomyśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 26.06.2009 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Zwłaszcza, że nasze dzieci wszędobylskie a tam jest aż 5 stopni na zabiegu.. może koleś przedłuży, najwyżej mu dopłacimy bezpieczeństwo - bezcenne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 26.06.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 czy da się trochę przedłużyć te pręty wypełniające, aby zablokować tę lukę między poręczą, a schodami na zabiegu. bardzo istotny szczegół .Dla bezpieczeństwa dzieci i swojego warto o tym pomyśleć. Też bym przedłużyła - lepiej chuchać na zimne,nigdy nic nie wiadomo we własnym domku trzeba mieć maksimum bezpieczeństwa Ciekawe,jak będą wyglądały na żywo Z niecierpliwością czekam na zdjątka Niestety,mogę tylko pomarzyć o takich barierkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 26.06.2009 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 czy da się trochę przedłużyć te pręty wypełniające, aby zablokować tę lukę między poręczą, a schodami na zabiegu. bardzo istotny szczegół .Dla bezpieczeństwa dzieci i swojego warto o tym pomyśleć. Też bym przedłużyła - lepiej chuchać na zimne,nigdy nic nie wiadomo we własnym domku trzeba mieć maksimum bezpieczeństwa Ciekawe,jak będą wyglądały na żywo Z niecierpliwością czekam na zdjątka Niestety,mogę tylko pomarzyć o takich barierkach Uzgodniliśmy z Panem, że nam wydłuży to zabezpieczenie i nie każe nam dopłacić więc cena pozostaje bez zmian... bariereczki będą w przyszłym tygodniu jakoś... tylko trzeba jeszcze obłożyć schody płytkami... tylko kto na to czas znajdzie... waldi8321 my też szukaliśmy jak najtańszego rozwiązania... nie mamy akurat wolnych kilku czy -nastu tysięcy, żeby zrobić schody drewniane z jakimiś bajerami a w sumie tego Pana znaleźliśmy na allegro, miał naprawdę konkurencyjne ceny w porównaniu z innymi osobami oferującymi barierki z tego materiału (nawet czasem 2 razy niższe). Mam nadzieję, że nie przełoży się to na dużo gorszą jakość fakt, że facet (chyba) jest strasznie obłożony pracą i czekaliśmy na wycenę chyba ze 2 tygodnie, no ale coś za coś... a tak podobno wyglądają te balustrady na żywo: http://lh4.ggpht.com/_S-_QJKKQpW0/SkTFJwxoQlI/AAAAAAAAI2Q/oVJAX-31xoo/s800/670952581.jpg http://lh3.ggpht.com/_S-_QJKKQpW0/SkTFJ7bD-xI/AAAAAAAAI2U/UxpXqPS7rWg/s800/670952581_1.jpg nie wiem jak Wam, ale mi się podoba u nas będą ciemne płytki na schodach i jakieś jasne ściany (coś z beżem pewnie).. tylko kiedy to będzie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 26.06.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 puk-puk Oleńko juz jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 27.06.2009 06:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Wpadłam w doła... sprzątałam mieszkanie do drugiej w nocy ze zmęczenia już chodziłam wężykiem (nic % nie piłam) a tu końca nie widać a dziś muszę jechać z dzieciakami i tu dół - kurcze no, czuję się jak wyrodna matka wiem, że muszą zostać u babci, bo z nimi to my nic nie zrobimy.... ale to będzie nasze pierwsze tak długie (jak wytrzymają to 3 tygodnie) rozstanie zawsze było 1-2 dni, ale to i tak zostawały z jednym z nas albo nocowanie u babci, że wieczorem i rano nas widziały... raz Agata została na 2 dni u mojej mamy, a ja co chwila dzwoniłam, czy wszystko ok no czuję się strasznie... wiem, że krzywda im się tam nie stanie, ale.... Czy Wy też tak macie jak rozstajecie się z dziećmi?? A z wieści budowlanych - wczoraj chłopcy ładnie już podgonili z łazienką zdjątka wkleję w poniedziałek, bo są w aparacie, a ja muszę już gonić... Witam spowrotem, Perłóweczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts