agazebro 17.06.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Jw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agazebro 19.06.2009 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Podnoszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagicArt 08.11.2009 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 również byłbym wdzięczny za informacje, gdzie jest możliwość obejrzenia paneli kronotex na żywo.jak zna ktoś lokalizację jakiegoś sklepu w Warszawie z tymi panelami to będę bardzo wdzięczny za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 09.11.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Nie wiem czy znajdziecie, kiedy spodobal mi sie jeden z ich wzorow nie znalazlam sklepu z nimi w Polsce, najblizsze w Niemczech. Pani z grupy Krono powiedziala mi, ze Kronotex skierowany jest na rynek niemiecki, u nas mozna kupic kronopol Powiedziala (infolinia), ze nie wie o sklepach z panelami kronotex... Kupilam w koncu przez allegro, jestem zadowolona Kolor old oak z fuga optyczna. (Fotki w moim dzienniku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts