yaiba83 26.09.2012 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 No super kombajny wypisałeś co chyba mają wszystko (typu "krawaty wiąże i usuwa ciąże"). Pytanie czy te tunery zapewnią lepszą wizualnie jakość obrazu od tunera n, cyfry czy polsatu? Czy jedynie różnią się wodotryskami, a jakość zależy od tego co dany operator nadaje i jaką anteną zbieramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dendrytus 26.09.2012 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 No super kombajny wypisałeś co chyba mają wszystko (typu "krawaty wiąże i usuwa ciąże"). Pytanie czy te tunery zapewnią lepszą wizualnie jakość obrazu od tunera n, cyfry czy polsatu? W zasadzie trabant nie różni się od Audi a8? Różnią się według ciebie wodotryskami. Możliwe. Ja lubię mieć wybór Czy jedynie różnią się wodotryskami, a jakość zależy od tego co dany operator nadaje i jaką anteną zbieramy. Każdy z tych tunerów działa z cyfrą +. Mam kaprys czy potrzebę konkretnej funkcji kupuję odpowiedni tuner. Tej możliwości nie mam ani w polsacie ani w N. Dla mnie akurat tunery N to strasznie prymitywny badziew. I możesz mi wierzyć, że jak założę dysk 160 GB czy 500 GB to jest on mój w całości, a nie w połowie. Mogę też nagrać film na pendrivie i odtworzyć go w pokoju obok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarecki89 29.09.2012 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 No super kombajny wypisałeś co chyba mają wszystko (typu "krawaty wiąże i usuwa ciąże"). Pytanie czy te tunery zapewnią lepszą wizualnie jakość obrazu od tunera n, cyfry czy polsatu? Czy jedynie różnią się wodotryskami, a jakość zależy od tego co dany operator nadaje i jaką anteną zbieramy. To zalezy co masz na mysli pisząc wodotryski. U mnie nie ma problemów z odbiorem programow przy niepogodzie. Łapie wszystkie kanały, teraz jest ich 21. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts