siggialka 11.10.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Do obecnego mieszkania planuje kupić Siemensa ...a propos..może macie jakieś doświadczenie z tym producentem?? Miałem kiedys telefon tej firmy. Działał dość sprawnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wumi 23.10.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Jesli kolega sie jeszcze nie zdecydowal to odradzam firme INDESIT ze wzgledu na pekajace uchwyty polek. Konstrukcja wyglada nastepujaco - szklane plyty sa umieszczone w plastikowych ramkach i dopiero wsuwane w prowadnice w obudowie lodowki. Ten plastik peka i polka sie "wali". Posiadam INDESIT-a od 2,5 roku (A+ klasa, energooszczedna i nie wiadomo co tam jeszcze) i dwie z trzech polek juz "polecialy" (a wcale tam na nich ciezkiej zgrzewki piwa nie trzymalem). Szukalem po fakcie opinii na jakichs forach i wyszlo na to, ze nie tylko mnie sie to przytrafilo i ze to kwestia wady plastiku. Podobno mimo to firma nie chce uwzgledniac reklamacji w tym temacie. Ja te polki naprawilem domowym sposobem, tzn. w prowadnicach umiescilem dwie listewki drewniane. Na nich lezy sama szklana plyta i jakos to funkcjonuje. Funkcjonuje ale nie-wyglada. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukas9582 02.11.2009 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Jak szukasz tanio lodówki, polecam pojechać do akademika i popatrzeć na tablice z ogłoszeniami bardzo często sa ogłoszenia, sprzedam lodówkę i to za małe pieniążki.Można trafić czasem na lodówkę kilku letnią dobrej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasznowydom 31.12.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Odradzam Whirlpoole. Kupiłem 4 lata temu i teraz zaczyna hałasować - jakieś dziwne "śpiewy" odstawia, co najbardziej wkurza wieczorem, gdy człowiek chce zasnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts