misiek_y 17.06.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 WitamChciałem zakupić okno tarasowe przesówne najlepiej jakby bylo bez progowe w wiekszości firm mają tylko progowe przesówno uchylne.Dotego w dwuch firmach powiedziano mi że okna tarasowe bezprogowe to są bardzo kiebskie i mają słabą izolację od dołu czyli przepuszczają zimne powietrze do środka Jakie waszym zdaniem lepiej zastosować progowe czy bezprogowe?I jeszcze jedno gdzie mogę kupić okna tarasowe bezprogowe poprosze o linki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whitemag 17.06.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Też słyszałem, że bez progowe są kiebskie. Dotego dużo o tym temacie znajdziesz TU.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 17.06.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Witam Chciałem zakupić okno tarasowe przesówne najlepiej jakby bylo bez progowe w wiekszości firm mają tylko progowe przesówno uchylne. Dotego w dwuch firmach powiedziano mi że okna tarasowe bezprogowe to są bardzo kiebskie i mają słabą izolację od dołu czyli przepuszczają zimne powietrze do środka Jakie waszym zdaniem lepiej zastosować progowe czy bezprogowe? I jeszcze jedno gdzie mogę kupić okna tarasowe bezprogowe poprosze o linki błagam, orty popraw, w temacie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts