Gelus 17.06.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Witam Pytanie... ile wam wyszło kleju do płytek średnio na m2? bo jak policzyłem wszystko razem to wyszło mi (cm17+CM11) prawie 8kg kleju na m2(całość robót).... trochę dużo tak sobie myślę. Ale teoria z instrukcji to co innego niż praktyka na budowie, albo glazurnik otworzył hurtownię? ... Powiedzcie jak wyglądało to u was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laspalmas 18.06.2009 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 U mnie też miejscami wyszło sporo, poprostu posadzka była krzywa i płytkarz musiał dać dużo kleju żeby to wyrównać.8 kg to raptem 6 - 8 mm kleju pod płytkę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 18.06.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Bo oczywiście zalezy to od poziomu posadzki i jej gładkości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gelus 18.06.2009 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Hmm.... nieuzbrojonym okiem wyglądała na gładką.... poza tym ze 40% zużycia poszło pod obudowy z GK - one chyba są równe..sam już nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość AsKier 18.06.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 mi nigdy nie wyszło więcej niż 5kg kleju na 1m2 płytki... ściany proste...no 5kg na m2 to chyba max Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 18.06.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Hmm.... nieuzbrojonym okiem wyglądała na gładką.... poza tym ze 40% zużycia poszło pod obudowy z GK - one chyba są równe..sam już nie wiem... Gładka to nie wszystko. Liczą się jeszcze piony i poziomy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts