johna2 17.06.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Szukam sprawdzonej, solidnej ekipy do wenylacji mechanicznej zrekuperatorem i GWC.Ile was kosztowała ta przy jemnośc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekzet 18.06.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Szukam sprawdzonej, solidnej ekipy do wenylacji mechanicznej zrekuperatorem i GWC.Ile was kosztowała ta przy jemnośc. nie wiem z jakiego rejonu polski jesteś u mnie instalacje wykonywała firma Wentylacje Kowalski polecam, robota wykonana fachowo, szybko, czysto i tanio na razie za mną dopiero pierwszy etap (instalacje), ale jest to jedna z niewielu firm, które mogę śmiało polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piwopijca 18.06.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Szukam sprawdzonej, solidnej ekipy do wenylacji mechanicznej zrekuperatorem i GWC.Ile was kosztowała ta przy jemnośc. Juz kiedys napisalem ,ale moge jeszcze raz. Zamowilem instalacje z materialami w ASK z Krakowa http://www.rekuperatory.krakow.pl/index.php?id=wentylacja Wykonala nam instalacje firma GOMAR z Radomia i sa oni na rejon Warszawski zlecani przez ASK Kanaly rozprowadzone sa ze sztywnych rur izolowanych welna, centrali nie mamy na razie bo nie ten etap prac Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osheen 24.06.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Szukam sprawdzonej, solidnej ekipy do wenylacji mechanicznej zrekuperatorem i GWC.Ile was kosztowała ta przy jemnośc.[/q Zapraszam - Klimaty Jabłonna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts