RadziejS 18.06.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Chcielibyśmy polecieć na last minute do Turcji. Wydaje mi się, że niezłe ceny są/bywają w GTI. Czy znacie któryś z hoteli - Parador 3* 1500 zł ALL/14dni, lub Atlas 4* 1900 zł ALL/14 dni. A może polecicie coś innego w podobnej cenie. Chcielibyśmy wylecieć na początku lipca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 18.06.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Jak wybierać, to ten za 1900. Może będzie mniej brudu i karaluchów. Jak na 2 tyg. cena mocno zastanawiająca czy w ogóle będzie coś do jedzenia.. Z doświadczenia omijała bym szerooooookim łukiem 3 * hotele w wersji Tureckiej. Na Polskie wymagania to - to nie ma nawet 1/2 gwiazdki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RadziejS 18.06.2009 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Cena regularna wynosiła ok 3100 za Atlas, mam zatem nadzieję, że do jedzenia coś jednak jest Tak dużo masz złych doświadczeń z 3* hoteli tureckich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 18.06.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Altas bliżej ryzyka mniejszego rozczarowania. Jeszcze zależne jest jaka firma tą promocję daje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RadziejS 18.06.2009 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 GTI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 18.06.2009 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 GTI jest OK, właśnie wróciłem, koło Alanyi Top Hotel Incekum **** Dobrze zorganizowani, loty Sky Airlines - porządne samoloty, własnie weszły do eksploatacji nowe Boeingi 737-900ER - miałem przyjemność uczestniczyć w inauguracyjnym locie. Przyjemność była zakłócona bardzo ciasnym ustawieniem foteli - to typowy samolot turystyczny najnowszej generacji, ale fruwa nieźle O...na tym zdjęciu "moje" lądowanie w Gdańsku: http://www.jetphotos.net/img/2/0/3/2/49421_1244663230.jpg GTI organizuje na miejscu wycieczki (płatne), na niektóre naprawdę warto się wybrać, zwłaszcza Kapadocja!!! (2 dni), Aqua Land i Delfinarium i takie tam... W Incekum można sobie polatać na spadochronie za motorówką za 25 EUR... O... to ja http://photos.nasza-klasa.pl/6334400/26/other/std/69953e88d7.jpeg Pogoda teraz w porzo, ale już zaczyna być gorąco, więc pokoje muszą być z klimą. poniżej **** raczej nie schodź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 10.07.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 W ubiegłym roku zaliczyłąm Turcję.... hotel Kosdere Club ****+, polecam hotel...rewelacja. W Turcji nie ma co oszczędzać, kosztem gwiazdek... moja znajoma była w hotelu 3*** i jak zobaczyłam zdjęcia to sie załamałam...obskurne pokoje, mało jedzenia, pokoje 2mx2m...Ogólnie masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
P_eggy 14.07.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Z doświadczenia swojego i znajomych: Nie ma co patrzeć na * i porównywać do naszych standardów. W Turcji to mają chyba skłonności do wyolbrzymiania 1,5 roku temu byłam w hotelu 5*, o w takim: http://www.wakacje.pl/hotele/turcja/arancia-resort-13627.html i szczerze to do naszej piątki wiele mu brakowało, choć hotel polecam. Zastanawiałabym się czy jechać do 4* hotelu, a do 3* to nigdy w życiu. Choć na pewno są wyjątki. Udanego urlopu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts