Lenart 18.06.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 czy ktoś miał do czynienia w praktyce z kotłami dwukomorowymi :http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=655524393wydaje się być ciekawym rozwiązaniem, bez konieczności zmiany rusztu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerzymik 13.08.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Witam, Zakupiłem w zeszlym roku kociol dwukomorowy BERSKI i nie narzekam. kiedy chce to pale eko groszkiem a kiedy mam jakies smieci to pale smieciami bez zadnych zmian w kotle. kociol zrobiony ze stali kotlowej wiec widac ze prowizorki nie robia, mialem pleszewki to jak mi wysiadl po 5 latach to nie bylo co z niego zbierac ( zrobiony z kilku rodzajow blachy) MASAKRA!Naprawde godny polecenia a cena tez przystepna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal13113 06.07.2010 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 włąsnie zastanawiam się nad zakupem pieca z zasobnikiem z tej firmy i biorę pod uwagę ich lub defro który piec polecacie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts