pm211 18.06.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Witam, nie wiem czym można zatuszować niedoskonaości mojego narożnika z eko skóry. Może są jakieś specjalne środki, np lakier, farba?? Dziękuję za podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 18.06.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Witam, nie wiem czym można zatuszować niedoskonaości mojego narożnika z eko skóry. Może są jakieś specjalne środki, np lakier, farba?? Dziękuję za podpowiedzi. http://pm211.wrzuta.pl/obraz/aikir4BpyvX/dsc01733[img] Naklej sztuczny plaster A na poważnie to pewnie trzeba by całość pomalować. Na skórze można to zrobić, że wygląda jak nowa. Na eko to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vieslav33 18.06.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Trochę nie moja branża, ale może pisaki do zarysowań na plastikowej stolarce okiennej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts