gosiekc 18.06.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Witam czy ktoś z was używa pompę głebinwoą Pedrollo , konkretnie model 4SR 4-14? Jakie wrażenia, czy jest awaryjna czy tez można się długo cieszyć jej sprawnością. Jak z serwisem, bo nie mogę znaleść takowego w Małopolsce. Aktualnie Jestem na etapie wyboru pompy do studni 15 m , 110 mm, wydajnośćc pompy min 4m3/h (przy doległosci ok 30m), wydajność źródła 6m3/hMam na to max do 2 tys.( najlepiej z zabezpieczeniami) A może macie coś godnego do polecenia, jeśli nie Pedrollo to co? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luk201 18.06.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Gosc ktory robil u mnie glebine mowil ze pompa jest bardzo dobra pracuje u niego juz kilka lat w ciezkich warunkach i wszystko dziala,ja kupilem!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiekc 19.06.2009 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 A co z serwisem, ma ktoś namiary na autoryzowany serwis pomp Pedrollo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urgot 19.06.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 W tych pompach nie ma co sie psuć. Większe obawy miałbym o silnik. Większość to chińczyzna słabej jakości ale są i dobre np franklina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts