HalinaKatarzyna 18.06.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 W trakcie robienia 3 dni temu posadzek z agregatu piach = 0-3 cement = 1 z Ożarowa plastyfikator = Pozolith) został zabrudzony próg aluminiowy. http://www.swallow.mojabudowa.pl/pliki/swallow/image/czerwiec/pozolith.JPG Niestety nie potrafimy tego domyć, a boje się drapać aby nie zniszczyć progu. Czy komuś cos wiadomo jak bezkolizyjnie i usunąć te poprzyklejane do aluminiowego progu ziarna piachu. Bardzo prosimy o poradę i pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Papolinek 18.06.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Woda z płynem i szczotka o srednio twardym włosiu.może szopem firmy atlas do płytek?(nie jestem pewien)ewentualnie Cilit Bang kamień i rdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FlashBack 18.06.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 swistak mial ta folia zawijac ale mu ja swisneli.prog do wymiany, nalezalo zetrzec zaraz po zachlapaniu.chociaz po kilku dniach uzytkowania domu bedzie bardziej porysowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dozi 18.06.2009 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 ja polecam mocny roztwór z kwaskiem cytrynowym!całe opakowanie w szklance ciepłej wody rozpuścić i polać, po chwili zetrzeć gąbką, a o ryski się nie martwcie, jak flashback napisał, zrobicie parapetówę, to goście piaskiem co pod butami wniosą, większe ryski porobią. Zawsze jest coś takiego jak pasta polerska do aluminium, papierek do szlifowania na mokro o granulacji 1000 i da radę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts