Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ja znowu z pytaniem za 100 punktów...

W jakim odstępie czasowym można układać płytki po tynkach i wylewkach? Niektórzy twierdzą, że co najmniej po 3 miesiącach, a fachowcy, z którymi rozmawiam mówią, że na podłoge to po tygodniu można :-? Boję się, że mi te płytki poodpadają jak na mokre powierzchnie zaczną je kleić.

https://forum.murator.pl/topic/124530-w-jakim-odst%C4%99pie-czasowym-p%C5%82ytki-po-tynkachwylewkach/

Kupcy sami dopytują się czy dom jest na sprzedaż, poszedłby nawet bez płytek :) Glazurnikowi coś się spieszy...

po tygodniu? masz juz kupca na dom ale on chce kupic tylko wykonczony ;)
Kupcy sami dopytują się czy dom jest na sprzedaż, poszedłby nawet bez płytek :) Glazurnikowi coś się spieszy...

po tygodniu? masz juz kupca na dom ale on chce kupic tylko wykonczony ;)

bo to nie jest glazurnik ;)

A to przepraszam, jeśli glazurników przypadkiem obraziłam :)

bo to nie jest glazurnik ;)

ja nim nie jestem wiec improwizuje. ale tydzien doslownie tydzien po wykonaniu to zbyt malo czasu. proba wilgotnosci posadzek rozlozyc na noc kawalek foli taki 2x2m

sprawdze, a glazurnika na wszelki wypadek wpuszczę dopiero jak poddasze będzie ocieplone

ja nim nie jestem wiec improwizuje. ale tydzien doslownie tydzien po wykonaniu to zbyt malo czasu. proba wilgotnosci posadzek rozlozyc na noc kawalek foli taki 2x2m