Lgrzechu 19.06.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Witam, krótkie pytanie w związku z obecną kiepską pogodą ...... po ilu godzinach od wylania stropu tradycyjnego nagła burza niestraszna ? Temperatury obecnie panujące, strop żelbet grubości 16cm, nie chodzi mi o niegroźny kapuśniaczek ale ulewny deszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 19.06.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Ja po 2 godzinach już polewałem swoje stropy z betonu b 15 wodą bo były twarde. Wiec sądzę że po 2 godzinach burza już nie straszna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 19.06.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 ale burza może być z gradobiciem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
djcezar 19.06.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Po 2 godzinach ulewa wymyje tylko górną warstwę i zostaną wzgórki i pagórki z kamyczków, myśle że po 6 godzinach nic sie nie stanie.Pozdrawiam Dj_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adwalk 19.06.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Mój kierownik budowy polecił wykonawcy przygotować folię do przykrycia stropu po wylaniu - na wypadek burzy.Kupiłem, nie była użyta, wykorzystana później przy wykończeniówce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lgrzechu 19.06.2009 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 ok dzięki za odzew... tym którzy coś wnieśli do tematu ....... z gradobiciem i pieronem, jak to mówią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts