kalif62 27.11.2003 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2003 Muszę to zrobić, bo mi ciepełko ucieka.Ale jakie warstwy? styropian i wylewka? - raczej nie. Wełna na legarach? - poradźcie. Poddasze nieużytkowe, bez ocieplenia dachu.dzieki za rady. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurg 27.11.2003 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2003 Mam w projekcie 20 cm wełny, czyli dwie warstwy układane jedna na drugą prostopadle do siebie. Kupiłem jednak wełne 15 cm , bo w promocji była tańsza niż dziesiątka. Będe zbijał z desek jakby "koryta" w których będę rozwijał wełne. Po ułożeniu I warstwy druga będzie ułożona w poprzek dokładnie w taki sam sposób. I tyle. Warstwa 30 cm wełny skutecznie ociepli strop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalif62 27.11.2003 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2003 A dajesz jakieś folje pod spód lub na wełnę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurg 27.11.2003 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2003 Tak, daję pod wełnę czarną folię budowlaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts