wojtek1994 19.06.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 mam pytanie. moja sąsiadka chce żebym wyciął moje tuje, rosnące w odległości około 0,5 m od ogrodzenia. Tuje mają ponad 10 lat. Czy sąsiadka może kazać mi je wyciąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Douger 19.06.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Kazać sobie może. Przecież nie stwarzaja zagrożenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.06.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 mam pytanie. moja sąsiadka chce żebym wyciął moje tuje, rosnące w odległości około 0,5 m od ogrodzenia. Tuje mają ponad 10 lat. Czy sąsiadka może kazać mi je wyciąć? Twoje thuje? Twoje.... u Ciebie na działce? u Ciebie..... jeśli nie włażą do niej na działkę .... możesz spać spokojnie kazać sobie może - jak powiedział Douger, nic jej do nich a tak z ciekawości czym sąsiadka argumentuje żądanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts