poldek82 19.06.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Witam, Czy ktoś miał do czynienia z poniższymi oknami : http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=656067162 Co o nich myślicie, cena dość atrakcyjna a okien mam dużo w dachu więc się zastanawiam czy nie zaryzykować. Proszę o opinię. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 19.06.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 fakro i veluxy to chyba dwie najlepsze marki, wiec w czym problem?Po wpisie myślałem, że to jakieś cudo będzie na tej aukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miciu 20.06.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Mam FAKRO i jestem zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poldek82 21.06.2009 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 No oki, gdyby to było takie proste to bym nie pytał. Okna Fakto pod tym symbolem nie wystepuja w katalogach i obawiam się że to moze byc wyrób "marketowy" . Dlatego tez pytam czy moze ktoś te akurat konkretnie okna zakupił i czy jest z nich zadowolony ??? Cena atrakcyjna bo za podobne okno trza zapłacić w granicach 1000-1100 zł. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miciu 21.06.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Oj... przepraszam nie zrozumiałam dokładnie, myślałam, że FAKRO to FAKRO Swoje kupiłam w hurtowni z mat. budowlanymi, więc moja poprzednia rada na nic się zdała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 21.06.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 No oki, gdyby to było takie proste to bym nie pytał. Okna Fakto pod tym symbolem nie wystepuja w katalogach i obawiam się że to moze byc wyrób "marketowy" . Dlatego tez pytam czy moze ktoś te akurat konkretnie okna zakupił i czy jest z nich zadowolony ??? Cena atrakcyjna bo za podobne okno trza zapłacić w granicach 1000-1100 zł.No to teraz przynajmniej piszesz jakoś porządnie. Looknij na podobny watek wygooglowany http://forum.muratordom.pl/okna-dachowe-optilight,t124010.htm może coś pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts