Bramer 26.06.2009 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 i wczoraj wieczorem znowu przerwa... i to w "moich" godzinach urzędowania! co ciekawe kolejny raz, tuż po wysłaniu PeWu...hmmm... ale dziś jest i jest piknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ineso 27.06.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Ja mam neta radiowego ,wiec moja sytuacja przypomina rosyjską ruletke;nie ma ,nie ma,nie ma,jest ....Oczywiście kiedy nie ma, to mam do sprawdzenia tysiąc rzeczy,ale kiedy jest najpierw lecę na FM .....i łatwo to wytłumaczyć.Mogę przecież poprosić kogoś w sytuacji awaryjnej o możliwośc skorzystania na chwilę-żeby sprawdzić jakiś dokument-ale gdybym powiedziała ,że MUSZĘ wejść na FM to reakcja byłaby taka identiko mam. Tylko oprócz FM zaglądam jeszcze na dwa fora. Jak jestem u znajomych to wpraszam się na kompa, ,,żeby sprawdzić pocztę" a potem widzę ten wzrok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 27.06.2009 23:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 to...kicha, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 10.07.2009 01:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 noooo! niezłe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts