retrofood 19.06.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Samczy świat to ciągła walka. O samice, rzecz jasna. Stosujemy różne techniki: kolorowe piórka i zdolności śpiewacze u ptaków, atletyczna budowa i inteligencja u ludzi, piękne poroże u jeleni. Wszystko po to, żeby dopaść ją przed innymi. Żeby to mój, a nie jego plemnik zapłodnił jej komórkę jajową i żebym to ja, a nie on zyskał nieśmiertelność, przekazując dalej mój materiał genetyczny. http://wyborcza.pl/1,75476,6732674,Rozmiar_ma_znaczenie__U_samca.html Samice, choć najczęściej wyglądają niewinnie (szare kaczuszki, wrażliwe łanie, wielkookie blondynki), też biorą aktywny udział w tej walce, poszukując najlepszego partnera. Zdarza im się stosować brudne sztuczki. Najpierw z jednym, a zaraz potem z drugim. Odrażające, prawda? Tak czy inaczej my, samce, musimy sobie jakoś z takimi podstępami radzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hocki_klocki 21.06.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Uwodzenie kobiet to pestka.Trzeba tylko udawać , że się je rozumie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcmagda 21.06.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 OMG! 40m! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts