pajogor 03.11.2009 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Planujemy wystrój klasyczny. Na całej ścianie po lewej stronie kominka chcemy położyć łupek, więc coś chyba pod niego będziemy musieli wybrać co by nie naćkac tam 15 tyś kolorów. A może właśnie i łupek uda się tam wykorzystać - tylko muszę się dowiedzieć czy można . Dziś umówieni jesteśmy z Panem od ocieplenia poddasza!! Mam nadzieję, że będzie mógł szybko rozpocząć u nas prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 03.11.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 ja bym w takim razie wykończyła kominek łupkiem podobami się jak elementy wykorzystane w domu - konsekwentnie pojawiają sie w róznych jego fragmentach powodując całość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 03.11.2009 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 O i tu się kami-lla też zgadzamy I mnie się tyż tak podoba Nie lubię pstrokacizny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 03.11.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.11.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 i ja popieram ten pomysł!!! mi łupek tez sie baaardzo podoba i zastanawiam sie czy będzie pasował na kominku w domu z bala?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 03.11.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Kala Do Twojego domku pasują naturalne surowce Łupek bedzie idealny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.11.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 ..a macie może gdzieś wklejone takie fotki komina obłozonego łupkiem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 03.11.2009 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Jeśli chodzi o komin to znalazłam np. taką fotkęhttp://www.e-dach.pl/zdjecia/artykul/komin_braas.gifi taką:http://www.perskieoko.pl/images/uslugi/grill03a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.11.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 wygląda bosko!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 04.11.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 piękny moze zamiast trawertynu pomyslę o łupku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 04.11.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 A kiedy pierwszy ogień rozpalicie w kominku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 05.11.2009 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 No cóż z pierwszym odpaleniem musimy się niestety poczekać Dekarze zasłonili nam komin bo kawki robiły sobie w nim gniazdo a teraz nie ma chętnego co by wszedł na niego i go odsłonił Mam nadzieję ze w piątek uda nam się odsłonić komin i zrobić pierwsze odpalenie. Nie mogę się już doczekać Na dzień dzisiejszy kominek wygląda tak: http://lh4.ggpht.com/_hBz6YnrzoZw/SvKFRnMDi6I/AAAAAAAAB0A/JgTSRIk73Qw/s512/IMG_6804.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 05.11.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 taki rózowy też ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 12.11.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 O! i jest Dziennik... A myślałem że tylko zdjęcia... Gratuluje udanego finiszu! U mnie tez juz końcówka... Poszło w miare gładko. Oprócz tego ze kazda nstepna ekipa po Dominku nie była "godna" budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 12.11.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 hej kochana!! co tam nowego?? kominek odpalony?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 13.11.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 O! i jest Dziennik... A myślałem że tylko zdjęcia... Gratuluje udanego finiszu! U mnie tez juz końcówka... Poszło w miare gładko. Oprócz tego ze kazda nstepna ekipa po Dominku nie była "godna" budowy zgadzam się Dominik jest the best Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 13.11.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 O! i jest Dziennik... A myślałem że tylko zdjęcia... Gratuluje udanego finiszu! U mnie tez juz końcówka... Poszło w miare gładko. Oprócz tego ze kazda nstepna ekipa po Dominku nie była "godna" budowy zgadzam się Dominik jest the best Pruszków?? To ten domek z wieeelką piwnicą?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 13.11.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 tak ten z wielką piwnicą i z wrzuconą wielką kasą w wykopanie i wywóz gliny pod tą piwnicę ) ale póki co nie żałujemy ze mamy tą piwnicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 14.11.2009 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 O! i jest Dziennik... A myślałem że tylko zdjęcia...A jak najbardziej dziennik jest tak ku pamięci .... Oprócz tego ze każda następna ekipa po Dominiku nie była "godna" budowy zgadzam się Dominik jest the best Zgadzam się z Wami w 100% i faktycznie każda ekipa po Dominiku wydawała się mało profesjonalna Ale widzę, że nam mały fanklub Dominika się tworzy hej kochana!!co tam nowego?? kominek odpalony?? Kominek niestety nie odpalony . Nadal nie znalazłam chętnego co by mi wlazł na dach i odsłonił komin . Poza tym jak się przyjrzeliśmy obudowie kominka to nam się nie podoba . Wkład jest w niej taki schowany a całość wygląda monumentalnie Będziemy ją przerabiać. Samodzielnie W najnowszym Muratorze jest opisane krok po kroku jak to zrobić. Ale się redakcja wstrzeliła Ciekawe skąd wiedzieli, że to będzie nam tak potrzebne Z innych nowości to wczoraj rozpoczęliśmy ocieplanie dachu. W naszej przygodzie budowlanej robimy to już po raz drugi Tym razem robi to człowiek, który już kiedyś dla nas pracował i wiemy że jest solidny . Co ciekawe to, to że robi to ze swoją małżonką. To pierwsza kobieta która u nas coś robi na budowie Oczywiście jak zamówiliśmy już w okolicznym składzie budowlanym wełnę to następnego dnia rano wpadła mi reklamówka Castoramy w której akurat jest wełna w promocji. oczywiście kilka złotych taniej niż zamówiliśmy Dobrze, że zamówiliśmy tylko część. To może choć kilkadziesiąt złotych uda się zaoszczędzić. Dziś po pracy wyruszamy na szturmowanie Castoramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 14.11.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 kochana a w którym numerze muratora jest o kominkach?? listopadowym czy juz grudniowy wyszedł??? bo też nadal szukam inspiracji......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts