kala67 23.07.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 z tego zdjęcia wynika, że posypałaś solą trawę???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 23.07.2009 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Oj trawą to ja bym tego nie nazwała Może na zdjęciu to tak wygląda No może trochę jej tam było, ale zdecydowanie zagłuszona przez rozmaitego rodzaju zielsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.07.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 no to umnie jest to samo na działce Ty masz juz ogrodzenie więc jestes wygrana!!!! My żeby postawić ogrodzenie chcemy najpierw zaorac to zielsko a potem jak zacznie wypuszczać to zrobić jakis oprysk chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 23.07.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Nooooooo, faktycznie eksperyment się udał!!!!! Może to i jakis sposób?? Warto spróbować, ale czy na tej ziemi coś później wyrośnie???? Mam nadzieję, że nas o tym poinformujesz??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.07.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 co tam nowego u Ciebie sie dzieje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 27.07.2009 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Witam w poniedziałek U nas na budowie powoli, ale zawsze jakoś do przodu W piątek hydraulicy nanieśli poprawki o które ich prosiliśmy i dokończyli prace na tym etapie. Mamy się do nich odezwać po tynkach i ułożeniu pierwszej warstwy styropianu na podłogach. W sobotę sprawdzaliśmy nas salon,bo był u nas zespołowy grill. Salon zdał egzamin.. 12 osób i jest jeszcze duuużo miejsca Oj,ale było obżarstwo ... Warunki dość polowe, ale i tak było b.wesoło... http://lh3.ggpht.com/_hBz6YnrzoZw/Sm2UEzpmZBI/AAAAAAAABjU/9KkwgXxMZxk/s512/IMG_4275.JPG http://lh3.ggpht.com/_hBz6YnrzoZw/Sm2UF4su18I/AAAAAAAABjY/I76UWnnd4Rs/s512/IMG_4317.JPG A dziś już poniedziałek Po pracy dalej będziemy rozkładać elektrykę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.07.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 pajogor......to teraz wiem, gdzie się podziewałas przez 3 dni poprostu imprezowalas na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 30.07.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 posadziłas juz cos w te miejsca posolone??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 02.08.2009 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Jeszcze nie Aktualnie cierpię na chroniczny brak czasu. Cały zeszły tydzień małżonek był na szkoleniu a dla odmiany przez najbliższy tydzień ja będę dość mocno uziemiona w pracy Ale mam nadzieję ze za jakieś 2 tygodnie już cosik posadzę Póki co u nas na budowie nadal jest na tapecie elektryka a my przeprowadzamy casting na wykonawce tynków. Zdecydowaliśmy się na gipsowe. A i poszukujemy kogoś od kominka. Z nowości na budowie to kolega /trębacz/ zamontował nam drugie drzwi wejściowe w tej mniejszej części http://lh5.ggpht.com/_hBz6YnrzoZw/SnVSjgilT5I/AAAAAAAABkM/9ATvmTjB_qg/s640/20090730_001.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.08.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 kurcze.....kolejny muzyk u Ciebie ....ale nie widac tych drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 04.08.2009 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 No fakt drzwi to wcale nie widać, bo gapa wrzuciłam zdjęcie zrobienie w trakcie montażu. Wrzucam zdjęcie drzwi, co prawda średniej jakości bo zrobione telefonem ale zawsze cosik widać http://lh5.ggpht.com/_hBz6YnrzoZw/Snf014u-CZI/AAAAAAAABlE/-c9xmIbfvQk/s640/20090803_002.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.08.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Bardzo ładne drzwi wybrałaś. I widze, że bez szybki, to tak jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 04.08.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 oj to prawda....człowiekowi się wydaje, że jak cos kupuje w tonach.....to zajmie to cała działke;))) a piasku jedynie na piaskownice starczy!! oj tak takie same mysli miałam na poczatku póxniej się przyzwyczaiłam, ale jednak jak widzę, że ten piach zajmuje ciut miejsca, to aż boli I tu pragnę nadmienić ze zaczęła się moja panika ... O Boże jakie to wszystko małe, .... przecież w kuchni to mi się nawet stół nie zmieści, że nie wspomnę już o jakiś szafkach A w salonie to o kominku mogę w zasadzie zapomnieć Niemalże byłam gotowa małżonka namawiać na zmianę projektu hihihihihi takie myśli ma chyba każdy budujacy jakie to małe, jak się to wszystko tu pomieści na razie czytam od początku ale ... będę obserwować i dalsze poczynania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 05.08.2009 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Anetina witam i zapraszam jak najczęściej Oj te rozterki budowlane są nieograniczone, chyba a i zwłaszcza u kobiet Zaraz pędzę do Ciebie z rewizytą Kala nasze drzwi to taki kompromis między ceną, wyglądem a solidnością , ale od początku chcieliśmy właśnie bez szybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.08.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 no to mnie pocieszyłaś, że tez masz bez szybki bo mnie każdy straszy, że będzie za ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 05.08.2009 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 eeeeeeee z tym ciemno to bym tak nie przesadzała. Taka szybka to ewentualnie może doświetlić więc jak znaleźć buty w szafce to i tak światło trzeba zapalić. Poza tym jakoś wydaje mi się, że takie drzwi są bardziej kameralne Bo w oknach jak się zapali światło to rolety albo zasłonki można zaciągnąć a co w takich drzwiach z szybka zastosować ?? Żaluzje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.08.2009 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 fajnie wygladałyby takie żaluzje w okienku drzwiowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 17.08.2009 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Witam w ten słoneczny poniedziałek. U nas na budowie zmian wielkich przez ostatnie dwa tygodnie nie odnotowano. Cały czas robimy instalacje. Elektryk swoją, a ja z małżonkiem telewizyjną, sieciową i alarmową. Musimy się z tym uwijać bo przy dobrych wiatrach w czwartek wchodzą tynkarze , a do tego czasu trzeba jeszcze pozabezpieczać drzwi i okna no i poodcinać na równo pianki montażowe. Jedyną większą nowością jest to, że mamy już zamontowane drzwi garażowe: http://lh5.ggpht.com/_hBz6YnrzoZw/SokgzQtyqzI/AAAAAAAABms/F0zRiZfGk9A/s640/IMG_4401.JPG http://lh5.ggpht.com/_hBz6YnrzoZw/Sokg0cRi0mI/AAAAAAAABmw/0J7k125n-ns/s640/IMG_4402.JPG Chcemy teraz jeszcze do końca tego miesiąca zrobić w nim podłogę, żeby móc przenieść różne "przydasie" i zwolnić wynajmowany obecnie garaż. Zawsze 150 zł co miesiąc będzie zostawać w kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.08.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Witaj!! wreszcie sie znalazłas jedna brama garazowa jest uchylna a druga rozwierana??? dlaczego tak??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 17.08.2009 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Kalu obie pary drzwi są uchylne. Może to tylko tak zdjęcie wyszło. po prostu w jednej bramie są takie drzwi w drzwiach, żeby jak coś się chce tylko wziąć z garażu to nie trzeba było otwierać całej bramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts