kala67 17.08.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 aaaaaaaaaa to takie cudo jest kużwa nawet nie wiedziałam,że tak można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 18.08.2009 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Można można Fajne rozwiązanie jak się nie ma oddzielnych drzwi wejściowych do garażu. Początkowo chcieliśmy drzwi segmentowe ale za takie jedne drzwi kosztuję ok 3500 tyś, a zrobienie jeszcze dodatkowych drzwi w drzwiach to + 2000 tyś To za jedne zapłacilibyśmy ok 5500 tysia a za drugie 3500 tyś. W sumie ok 9 tyś A tak za niecałe 3400 mamy dwie pary uchylnych /dopłata do drzwi w drzwiach była tylko 270 zł/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.08.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 a z jakiej firmy te bramy??? może i ja bym chciała tak tanio kupic a tez potrzebuje dwie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 19.08.2009 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Kalu firmę znaleźliśmy na Allegro. Trochę się baliśmy coby to jakiś szajs nie był no i czy dobry wymiar nam zrobią. Ale wszystko pasuje, a fachowiec który nam drzwi montował powiedział że są solidnie zrobione No i mają transport gratis na terenie całego kraju. Link wysłałam Ci na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.08.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 dziekuje bardzo !!! jak mąz wróci to pokaże mu te bramy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 19.08.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Ja też, ja też !!!!!!! POPROSZĘ !!!!! Co prawda do bram jeszcze daleko, ale tak ku pamięci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 20.08.2009 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Meg poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 20.08.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Bardzo dziękuję !!!!!! napewno skorzystam pozdrawiam !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 23.08.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Witam wróciłam tez poproszę namiary na bramę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 25.08.2009 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Witam. Ja też wróciłam. Co prawda to był tylko trzy dniowy wypad, ale zawsze jakieś oderwanie od budowy i pracy. I teraz wszystkim będę polecać wypad do Wilna, jest naprawdę urocze. kami-lla - poszło na priv. U nas dziś na budowie ekipa rozpoczęła tynkowanie. Już nie mogę się doczekać, żeby tam pojechać i zobaczyć efekt ich pracy. Oczywiście wczoraj był error bo okazało się ze sąsiad od którego mieliśmy brać wodę jest na urlopie, ale na szczęście z pomocą przyszedł drugi sąsiad. Ale było już gorąco .... Dziś też po pracy będziemy kończyć rozprowadzanie instalacji alarmowej w tej wiekszej części .... O matko ile my na ścianach mamy kabli ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 25.08.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 pajogor tylko uważaj na palce - lepiej nie używaj młotka, on jest niebezpiecznym narzedziem miotającym A jeszcze .......jak tam solone chwaściska??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 28.08.2009 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Z tym młotkiem to prawda. Wczoraj z mężem wzięliśmy sobie dzień "wolnego" i 12 h zasuwaliśmy na budowie. Te rozkładane przez nas kabelki śnią mi się już po nocach. Jest nadzieje ze dziś po pracy uda nam się je do końca rozłożyć. Tynkarze uwijają się jak mrówki. 1/3 domu jest już wytynkowana. Wieczorkiem jak nie padnę to wrzucę parę fotek Meg przez te #$%#^#^#$ kabelki plan zasadzeń w ogrodzie niestety przesunął się w czasie , ale w posolonym i przekopanym pasie ziemi chwastów brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.08.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Witam. Ja też wróciłam. Co prawda to był tylko trzy dniowy wypad, ale zawsze jakieś oderwanie od budowy i pracy. I teraz wszystkim będę polecać wypad do Wilna, jest naprawdę urocze. mnie też się Wilno podobało, co prawda my byliśmy tylko jeden dzień polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.08.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 ale w posolonym i przekopanym pasie ziemi chwastów brak solić? pomaga na chwasty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 28.08.2009 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 solić? pomaga na chwasty?No wg moich dotychczasowych doświadczeń to tak. Po posoleniu wyznaczonego pasa ziemi wygląda on tak: http://lh6.ggpht.com/_hBz6YnrzoZw/SmgynbFMBZI/AAAAAAAABik/SOxYz0D4QVU/s512/IMG_4214.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.08.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 a dużo trzeba tak osolić?i zwykłą solą ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 28.08.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 pajogor soliła zwykłą solą, tyle tylko, że z .........Biedronki Ciekawe czy coś na tym wyrośnie. Już nie mogę się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 28.08.2009 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 No fakt to była sól biedronkowa , ale myślę że i drogowa spełniła by w tej roli Ja na jakieś 40 m2 wysypałam 6 kg soli. Oj moich zasadzeń to i ja się nie mogę już doczekać, no ale my nadal te #$$%^T$@ kabelki rozkładamy i to pochłania cały nasz czas. Jeszcze dziś nie skończyliśmy ... ... Może jutro ... a i jutro też musimy się wyprowadzić z garażu który wynajmowaliśmy ... ciekawe czy się wyrobimy No ale, za to już we wrześniu 150 zł zostanie w kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 28.08.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 ..... i będzie na parę sadzonek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 31.08.2009 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Tadam ... rozkładanie @##%@% kabelków zakończone. Pokój który nosił dumną /i tak dziś modną nazwę / gabinet przemianowałam na serwerownię Wszystkie kable schodzą się na jego szczycie. Małżonek jak wejdzie na stryszek żeby je wszystkie spiąć to chyba z dobry miesiąc z niego nie zejdzie ... Ale jako dobra żona będę mu tam jakieś kanapeczki i napitek podsyłać ... Dziś ekipa rozpoczęła tynkowanie w tej większej części. Wszystkie kabelki skrzętnie obfotografowaliśmy, co by była szansa choć kilka "lanszaftów" powiesić a tym samym nie pozbawić się telewizji bądź oświetlenia A to fotki z tej mniejszej części domu http://lh5.ggpht.com/_hBz6YnrzoZw/SpvlNsTzQ4I/AAAAAAAABo4/alxkZ7jnsVg/s640/IMG_5047.JPG http://lh6.ggpht.com/_hBz6YnrzoZw/SpvlO7gXxtI/AAAAAAAABo8/4VyBp1gtDLU/s640/IMG_5048.JPG ..... i będzie na parę sadzonek No fakt !! Tak tego nie przeliczyłam , ale pomysł na zainwestowanie w sadzonki rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts