meg60 31.08.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Kobieto, ty się tu nie migaj tylko mów ----- kiedy przeprowadzka ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.09.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Kobieto, ty się tu nie migaj tylko mów ----- kiedy przeprowadzka ???? oj święta BN już na spokojnie pewnie u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 01.09.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Oczywiście!!!!!! Choinka w salonie .....to jest TO !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.09.2009 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 hm rozmarzyłam sie świętami w nowym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 02.09.2009 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Oj dziewczyny aż tak piknie to niestety nie będzie choć pierwotne założenia takowe były. Powody są dwa 1. Przez #$%#^# dekarzy /brak mi słów/ mamy jakieś 1,5 miesiąca opóźnienia. (tak na marginesie do tej pory gość się z nami nie rozliczył ) 2. Powód kolejny i chyba decydujący - gazownia nie da rady nas podłączyć -czyli nie będziemy mieli ogrzewania a co za tym idzie ciepłej wody Nasze siedem metrów instalacji mają zrobić dopiero w pierwszym kwartale 2010. Już ten fakt przebolałam. Wmówiłam sobie, że tak nawet będzie lepiej, bo nie na wariata i wszystko ładnie powysycha etc... I tej wersji będę się trzymała ... Czyli planowana przeprowadzka owszem na święta tyle tylko ze Wielkiejnocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.09.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Oj dziewczyny aż tak piknie to niestety nie będzie choć pierwotne założenia takowe były. Powody są dwa 1. Przez #$%#^# dekarzy /brak mi słów/ mamy jakieś 1,5 miesiąca opóźnienia. (tak na marginesie do tej pory gość się z nami nie rozliczył ) 2. Powód kolejny i chyba decydujący - gazownia nie da rady nas podłączyć -czyli nie będziemy mieli ogrzewania a co za tym idzie ciepłej wody Nasze siedem metrów instalacji mają zrobić dopiero w pierwszym kwartale 2010. Już ten fakt przebolałam. Wmówiłam sobie, że tak nawet będzie lepiej, bo nie na wariata i wszystko ładnie powysycha etc... I tej wersji będę się trzymała ... Czyli planowana przeprowadzka owszem na święta tyle tylko ze Wielkiejnocy może i dobrze, że nie na wariata u nas gazu w ogóle nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 02.09.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Fakt, co nagle to po !!!!!!! U mnie też nie ma gazu Nie było, nie ma i ....nie będzie , ale trzeba sobie radzić - będzie butla 11kg i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.09.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 u nas też nie ma i nie będzie ale mam stracha przed butlą myślałam o kuchence elektrycznej, w całości, ale jednak kuchenka chyba pozostanie na gaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 02.09.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 anetina nie bój żaby butla z gazem nie gryzie Na działce rekreacyjnej, przez dziesięć lat miałam butlę i nic złego się nie stało, a moja koleżanka mieszka w domku jednorodzinnym i też ma butlę. Starcza jej na ok 3 m-ce, a koszt chyba mniejszy niż normalnego gazu z sieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.09.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 koszT jest o wiele mniejszy - dlatego zostaniemy przy tej butli może do niej przywyknę spokojnego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 03.09.2009 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 No proszę jaki człowiek potrafi być "przewrotny" U nas gaz w ulicy, ale kuchenkę chcemy mieć elektryczną, choć początkowo też zapierałam się na gazową. Ale po rozmowie z kilkoma osobami, które użytkowały oba rodzaje kuchni wybraliśmy elektryczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 03.09.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 No patrz! Ma gaz a woli elektrykę! Nooooo, nie dogodzisz Panie dziejku, nie dogodzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 04.09.2009 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 człowiek to taki przewrotny jest ..... A dziś ku naszej wielkiej uciesze swoje prace zakończyli tynkarze Domek zaczyna wyglądać przytulniej Teraz niech sobie tynk schnie, a my uciekamy trochę odpocząć ... W końcu urlop odkładamy już od dwóch miesięcy ... Mam nadzieję, że nasz internet będzie miał zasięg to będę na zaglądać na FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 04.09.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 udanego urlopu i odpoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 05.09.2009 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Proszę, następna ucieka w siną dal pajogor miłego wypoczynku i wracaj szybko !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 08.09.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Wpadłam sie przywitać i zameldowac, że wróciłam !! wieczorkiem na spokojnie poczytam co nowego na waszych budowach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 11.09.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 pajogor..........ja wróciłam a Ty wyjechałaś wypoczywaj i wracaj szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 22.09.2009 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Dzień dobry !! No to melduję, że i ja wróciłam Jeszcze dziś postaram się wrzucić fotki wytynkowanej tej większej części domu, no i nadrobić zaległości w czytaniu Waszych dzienników a teraz biegnę na budowę pootwierać okna co by tynki ładnie i szybko schły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 22.09.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Pajgor Super ze wróciłaś Jakie robisz tynki? Czy mozesz polecić tą firmę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.09.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 no wreszczcie!!!!!!!!!!!! WITAJ !!!!!!!!!! i dwaj fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts