retrofood 23.06.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 a mi ... a mi ... ??? albo może lepiej nie Mówisz - masz!!!! Pojawiła się Dagmara I zesztywniał jak za cara Także czarną Anię Mogłem wbić na pal Ale przyszła blond Wiolusia No i znowu nie mam kusia Ujrzałem Anetę - Został jeden cal Ref. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.06.2009 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 jaaaacieeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 23.06.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 normalnie w deche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 23.06.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Nie no nie ma drugiego takiego Poezja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 24.06.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Gdy Beata wyszła z wodyZ koniem mogłem iść w zawodyNa widok IlonyGacie pękły mi Wtem się zjawia siostra ZdzisiJuż nie stoi tylko wisiPo spotkaniu AliBól w podbrzuszu ćmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 25.06.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Skoro w taką poetykę idziemy, to może ja zaproponuje takiego klasyka: Zaletą jest prostota wykonawcza (a, d, G, C, F , E i tak w kółko) no i z doświadczenia powiem, że chórem wykonywany refren robi na okolicznej ludności wieeeelkie wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.06.2009 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 boszszsz... sie popłakałam normalnie http://cdrlab.pl/forum/images/smilie/icon_hahaha.gif .... powiem Ci, że nie słyszałam tego wczesniej ....wykonanie the best Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 25.06.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 To z Opola? bo nie oglądałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.06.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 boszszsz... sie popłakałam normalnie http://cdrlab.pl/forum/images/smilie/icon_hahaha.gif .... powiem Ci, że nie słyszałam tego wczesniej ....wykonanie the best Wersję kiblowa uwielbiam http://www.youtube.com/watch?v=eNMp7TqePFc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.06.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 w koncercie życzeń , to mam rozumieć, jeden kawałek na głowę ?? to ja na dobry poczatek poproszę "Let's get it started" (BEP) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 25.06.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Może wezmę jeszcze laptopka i zrobimy karaoke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.06.2009 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 to jest barrrrdzo fajny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 25.06.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Mikrofony będą, Nagłośnienie też więc będzie fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 25.06.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Skoro w taką poetykę idziemy, to może ja zaproponuje takiego klasyka: Zaletą jest prostota wykonawcza (a, d, G, C, F , E i tak w kółko) no i z doświadczenia powiem, że chórem wykonywany refren robi na okolicznej ludności wieeeelkie wrażenie Wpada w ucho. Jutro w pracy pośpiewam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 26.06.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Gdy Beata wyszła z wody Z koniem mogłem iść w zawody Na widok Ilony Gacie pękły mi Wtem się zjawia siostra Zdzisi Już nie stoi tylko wisi Po spotkaniu Ali Ból w podbrzuszu ćmi Dzięki, że przy moim imieniu nic nie wisi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.06.2009 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Hejka, a czerwone tango....? albo nigdy więcej: albo:kocham się http://www.youtube.com/watch?v=ORKXeXyiAkY&feature=related no i komu dzwonią temu dzwonią.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 26.06.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 no i komu dzwonią temu dzwonią.... to jest dla mnie zarezerwowane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 26.06.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Nie ma ktoś dodatkowej kostki do gitary? Jakoś mie wszystkie wcięło (widać jak często są mi potrzebne ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 29.06.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Skoro w taką poetykę idziemy, to może ja zaproponuje takiego klasyka: Zaletą jest prostota wykonawcza (a, d, G, C, F , E i tak w kółko) no i z doświadczenia powiem, że chórem wykonywany refren robi na okolicznej ludności wieeeelkie wrażenie Tak z ciekawości zapytam: śpiewaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 29.06.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Tak z ciekawości zapytam: śpiewaliście? Ja odpadłem, więc nie wiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts