zadi 02.12.2003 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2003 Może nie będzie aż tak źle... Mam nadzieję że winą za bum na materiały budowlane można obarczyć przedłużającą się jesień, a tym samym przedłużony sezon. W końcu musi kiedyś przyjść zima, a z nią zastój. Może wtedy ceny spadną - jak zwykle zimą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zadi 02.12.2003 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2003 Zadi Bardzo chętnie, ale mam jeden problem. Na dzien dzisiejszy nie mam jeszcze aktu notarialnego na działkę. Jest dzielona, przez co czekam juz trzexi miesiąc. jutro jadę do gminy wybadac co jest grane., także z zakupem materiałów liczę chyba styczeń, luty (podobno to najlepszy czas ze względu na zastój), no chyba że towar przeleży w hurtowni do czasu budowy.Myślę,że powoli mozna zacząć pytać o interesujące nas materiały.Jest chyba parę hurtowni w pobliżu.W którym miejscu budujesz? Głosków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sandra 02.12.2003 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2003 Wlasciwie to trafiliscie na trudny moment, wiekszosc materialow schodzi z hurtowni jak swieze buleczki, czas oczekiwania wydluza sie no i niestety zaczynaja rosnac ceny .Towar schodzi jak świeże bułeczki, bo każdy kupuje na zapas. A dzisiaj w TVN w Faktach mówili, że gospodarka się ożywiła Chcąc nie chcąc tak jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TKO 04.12.2003 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 Wczoraj rozmawialem z przedstawicielem Ytonga. Mowil, ze magazyny maja puste, a zamowien coraz wiecej.PozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 04.12.2003 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 No, to naprawdę dobra nowina Ktoś ma jeszcze takie? J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DLPOAKS 04.12.2003 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 NAJLEPSZY OKRES OD GRUDNIA DO MARCAOBECNIE JESTEM NA ETAPIE STANU SUROWEGO. W LISTOPADZIE KUPOWAŁEM NASTĘPUJĄCE MATERIAŁY UZYSKUJĄC RABATY:NA OKNA VELUX -20%WEŁNA MINERALNA ISOVER -30% ROK TEMU ZAMÓWIŁEM BLOCZKI YTONG Z -20% RABATEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts