STRUS6 20.06.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 WITAM MAM DO SPRZEDANIA BARAK BUDOWLANY W MIEJSCOWOŚCI USTANÓWEK KOŁO ZALESIA GÓRNEGO CENA ZA BARAK 600ZŁ W ŚRODKU W BARDZO DOBRYM STANIE NA ZEWNĄTRZ TROSZECZKĘ ZNISZCZONY Z PRZYCZYN ATMOSFERYCZNYCH .SPRZEDAJE TEN BARAK PONIEWAŻ SKOŃCZYŁEM BUDOWĘ DOMU A TERAZ PRZENOSZĘ SIE Z DRUGIEJ STRONY WARSZAWY BUDOWAĆ I NIE JEST MI POTRZEBNY A INWESTOR MNIE POGANIA ŻEBY ZABRAĆ GO Z PLACU BUDOWY TEL.510748629 KAMIL KURYŁA [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
STRUS6 02.11.2009 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 PONAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
STRUS6 09.03.2010 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 ponawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts