tomacik 20.06.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Kochani mam mały problem. niedawno skończyłem remont kuchni. meble które powiesiłem na scianie spadły tłukąc co sie dało ale głównie uszkadzając płytki na podłodze. czy ktoś zna jakąś metode na naprawę odprysków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 20.06.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 wykuć kafelek i wkleić nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 20.06.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Kochani mam mały problem. niedawno skończyłem remont kuchni. meble które powiesiłem na scianie spadły tłukąc co sie dało ale głównie uszkadzając płytki na podłodze. czy ktoś zna jakąś metode na naprawę odprysków. otapetuj chałupę bo się jeszcze zawali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukas3339 20.06.2009 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 nie ma metody na naprawe odpryskow plytek bo niby jak naprawic/odtworzyc strukture czy kolorystyke?, tylko wykuc te uszczerbione i wstawic nowe ( czyli te ktore zostaly )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 21.06.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Najlepsza metoda naprawy , to wymiana plytek .Mozna jednak pobawic sie w dobor fugi w kolorze zgodnym z plytkami . Np. przy trawertynie i marmurze to moze sie udac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomacik 21.06.2009 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 środek który nadaje sie do renowacji tj trzeba tylko dobrać dobry kolor i zakleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts