Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Agi i Marka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 96
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jeszcze przyjdzie "Złota Polska Jesień" i wszystkie zaplanowane prace skończycie na czas. Niezły thriller z więźbą sie Wam przytrafił, ale w myśl powiedzenia:"...co nas nie zabije, to nas wzmocni..." Nie wiem jak tam idzie wycena mojej Dorotki2 przez Waszego wykonawcę, ale chyba jest teraz zajęty przy poprawkach. Miał się odezwać do końca zeszłego tygodnia, ale widać zajęty przy Waszej Doroci. Dam mu jeszcze trochę czasu. Aha! Mam pytanie: kiedy będziecie ocieplać scianę między: garaż-dom?

Trzymajcie się ciepło. Pozdrawiamy. Na razie to wszystko jeszcze przed nami, bedzie wysoki poziom adrenaliny.

Aha! Mam pytanie: kiedy będziecie ocieplać scianę między: garaż-dom?

Teraz, po skończeniu więźby a przed ułożeniem dachówki. :)

ale w myśl powiedzenia:"...co nas nie zabije, to nas wzmocni..."

Święta prawda. :roll:

Nie wiem jak tam idzie wycena mojej Dorotki2 przez Waszego wykonawcę, ale chyba jest teraz zajęty przy poprawkach

Oj, bardzo. :wink: Teraz codzienne widuje go na budowie i angażuje sie w każdy jej etap. :) Tak więc ten projekt będzie miał w jednym paluszku. :roll:

Pozdrawiamy :p

• 3 weeks później...
  • 2 weeks później...

Witam wszystkich po długiej nieobecności. Dziekuje za wszystkie komentarze i zapraszam na kolejne.

No niestety zakończył się błogi czas urlopu macierzyńskiego i trzeba bylo wracac do roboty, co bardzo wplynęło na ogranieczenie czasu jakim dysponuje. Stąd też moje rzadkie wizyty w dzienniku i u Dorotkowiczów.

Nie wiem jak te nasze mamy radziły sobie w czasach PLRu, kiedy trzeba było stac w kolejkach, prac we Frani i nie było babci do opieki nad dziecmi. :o Ja mimo tylu wygód wciąż nie moge sie zorganizowac i wygospodarowac czasu na tyle aby zdążyc ze wszystkim. Czy wy MAMY tez macie takie same rozterki?

tak,tak znam ten ból :lol: praca-dom-praca-dom to już dużo ale praca-dom-budowa to już szczyt :D

Czasem mam problemy z wyrobieniem się na zakręcie ale jakoś daję radę. Problem mam tylko z tym że moją pracę zawodową muszę zabierać do domu....i czasem o 23 zasypiam nad nią :-? Pocieszam się tylko tym że teraz mam do ogarnięcia 48m2 a potem...... Chyba więcej czasu nie bedzie czyli trzeba się przyzwyczajać! Dzieci rosną może pomogą :wink:

Zastanawiałam się co się dzieje że nie pojawiasz się u Dorotkowiczów:)

pozdrawiam serdecznie

DAMY RADĘ !!

Zrobiliście nadzwyczajne postępy na budowie. Zdaje się zę teraz wszystko idzie sprawnie i gładko! życzę zeby tak zostało do samego końca budowy!

No kochani, ruch u Was jak w ulu :lol: Dzieje się u Was dużo i szybko i już dawno przegoniliście nas z robotą :cry:

Mam pytanie odnośnie bramy garażowej - mamy w planach zamówić dokładnie tą samą bramę i nawet w tym samym kolorze, dllatego ciekawa jestem na ile Wam wycenili to cudo no i jaki wymiar bramy macie?

Hej paweł&sylwia

ciekawa jestem na ile Wam wycenili to cudo no i jaki wymiar bramy macie?

Po długich debatach i kilku wycenach wybraliśmy typówkę o rozmiarach 2500x2100 ze względu na jesienną promocję. Całośc wraz z napędem i transportem+montaż kosztowała nas niecałe 3 tyś.

Przecudna ta Wasza najmłodsza Inwestoreczka. Naszej prawie 7-miesięcznej juz obiecuje kucyki i warkocze ale na razie nie ma z czego :wink:

Po długich debatach i kilku wycenach wybraliśmy typówkę o rozmiarach 2500x2100 ze względu na jesienną promocję. Całośc wraz z napędem i transportem+montaż kosztowała nas niecałe 3 tyś.:

Taniuśko. Nasza wprawdzie większa bo 2500 na 2500 ale bez napędu, montażu i całe 3000zł :evil:

• 3 weeks później...