kanok2 21.06.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Witam! Zamierzam wymurować z klinkieru wędzarnię do mięsa/ryb. Tylko nie wiem jak murować tym materiałem. Jaką zaprawą? Czy potrzebne są jakieś specjalne patyczki (widziałem na słupkach od płotu)? Czy moglibyście mi to trochę wytłumaczyć? Oto projekt tej grillo-wędzarni:http://www.wedlinydomowe.pl./articles.php?id=1429 Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/124659-jak-murowa%C4%87-klinkierem/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 21.06.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 zaprawą do klinkieru, kupisz w każdej hurtowni, możesz kupić barwioną, więc załatwisz od razu fugowanie,i nie patyczki, tylko poproś o krzyżyki dystansowe do klinkieru,kup dobrą gąbkę hydrofobową do zmywania (może być na pacy), i zapewnij (kup) kilka czystych wiader (12L-16L) żeby mieć dużo czystej wody pod ręką,na koniec olej do klinkieru (polecam sopro), Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/124659-jak-murowa%C4%87-klinkierem/#findComment-3366854 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.