ania klepka 21.06.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Witam wszystkich, za tydzień zaczynam budowę Dogodnego.Za namową Megany zakładam komentarze, dziennik lada dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 21.06.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Aniu, gratuluję :) Wreszcie mogę z Tobą pogadać normalnie Co do wklejania zdjęć. My mam na swoim serwerze zdjęcia, ale z tego co pamiętam to na fotosiku trzeba płacić, więc lepiej od razu zacznij zdjęcia wklejać gdzie indziej. Forumowicze coś pisali o Żabie ( jakoś inaczej się pisze), ale nie wiem gdzie to jest. Zajrzyj do TMK - komentarze, ajak nie znadziesz, to zapytaj go pewnie Ci pomoże ================= http://forum.muratordom.pl/jak-zamiescic-zdjecie,t56797.htm @TYGRYSEK 22:28:14 najważniejsze - trzeba znaleźć sobie serwer na którym można umieszczać grafikę. Najlepiej bezpłatny. Zdjęcia trzeba obrabiac tak żeby nie były zbyt "duże" i ciężkie. Najlepszy rozmiar to około 400 x 300 px i rozmiar 50--70 kB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 21.06.2009 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Witam pierwszego gościa w moich komentarzach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 22.06.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Jak zaczniesz wklejać zdjęcia, to więcej osób zajrzy do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 22.06.2009 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Witam, dzisiaj mam podły dzień i to od samego rana. Jak taki będzie tydzień to lepiej nie wchodzić do mnie do komentarzy bo jeszcze się udzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 22.06.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Aniu, cóż się stało? Mnie pogoda dobija i jak taka będzie w piątek, to się też popłaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 22.06.2009 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 W sumie nic takiego się nie stało, ta pogoda jest depresyjna.Nie odebraliśmy zmywarki, Sławek miał odebrać PNB z Trzebnicy, ale jak jechał to popsuł się samochód, więc tez nie zdążył.Zapomniałam telefonu komórkowego z pracy a mąż jutro chce auto. Jak nie mam telefonu, to nie mam numerów telefonicznych do koleżanek, aby się z którąś jutro zabrać do pracy i kółko się zamyka.Ale jutro z rana Sławek jedzie po PNB, rozliczy się z architektem i będziemy biedniejsi o 3,5 tys. zł.Niech już zaświeci słońce i przestanie padać deszcz, bo czas kopać fundamenty. A Wy teraz to chyba bardziej ślubem zajęci niż budową, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 22.06.2009 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 a tak zastanawiam się jeszcze nad spiżarnią w domu, robić czy nie?http://projekty.muratordom.pl/pliki/dom_504_3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 22.06.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Spiżarnia - jeśli masz miejsce, to zrób. Ja nie mam już miejsca i nie mam gdzie Jednak biorąc pod uwagę, że całą górę domu mamy wolną ponad 100 m2, to zawsze mamy, gdzie co położyć( tylko trzeba będzie wnieść na górę i tyle). Co do ślubu, to najwięcej roboty będę miała środa, czwartek, piątek, a dzisiaj trochę odpoczywam To pech z samochodem , ale jutro będzie lepiej Tylko pogoda mogłaby być lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 22.06.2009 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Samochód już naprawiony, tylko wspólnik Sławka musi mieć auto, jak Sławek będzie jechał do Trzebnicy.Masz rację , spiżarka zawsze się przyda. Orientowaliście się już w cenach betonu.My musimy jeszcze podjąć decyzję finansowania budowy, na początek mamy, ale na dach może już braknąć. ja chcę brać kredyt, a Sławek woli sprzedać mieszkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 22.06.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Kredyt, czy sprzedać? Trudne decyzje. Trzeba zadać sobie kilka pytań.Jak sprzedacie mieszkanie, to gdzie będziecie mieszkać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 22.06.2009 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 pójdziemy do mamusi, jakoś wytrzymamy.Ale ja myślę, że przekonam męża do kredytu, o ile go dostaniemy.jest jeszcze opcja 3 budowa rozłożona na 4-5 lat.W tym roku i tak tylko chcemy SSO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 22.06.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 4-5 lat, to wieczna budowa.Ja to bym chyba wolała wziąć kredyt i mieszkanie wynająć, a za pieniądze z najmu spłacać kredyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 22.06.2009 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 tak dokładnie chcę zrobić jak Ty uważasz. Jak tylko dadzą kredyt to bierzemy, a wynajem mieszkania część spłaci.Potem mieszkanie dla synka jak znalazł.Lecę spać, dzisiaj odwołałam artroskopię, już uznaję się za wyleczoną w 99,999%.Dobrej nocy i słońca w najbliższych dniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 22.06.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Dobranoc Aniu, spokojnej nocy i wyleczenia 0,001% chorego kolanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 24.06.2009 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Aniu, też zastanawiam się nad rezygnacją ze spiżarni - tym bardziej, że podpiwniczamy nasz dom. No i nie mogę się doczekać zdjęć i opisów - startujemy właściwie w tym samym czasie. My czekamy na decyzję z banku i też ruszamy A którą wersję dogodnego Wy budujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 24.06.2009 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Agnieszko budujemy chyba tą samą C148a.jeśli podpiwniczacie domek, to ja bym spiżarni nie robiła.My jednak spiżarkę zrobimy. My jeszcze czekamy na uprawomocnienie PNB.jak nauczę się wklejać zdjęcia to wrzucę skany naszych zmian w projekcie.Aga przypomnij mi gdzie będziecie się budować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 24.06.2009 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Aga , sorry nie zauważyłam Stargardu Gdańskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 24.06.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Aga , sorry nie zauważyłam Stargardu Gdańskiego. Trochę dalekoooooooooooooooo :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 25.06.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 No jeżeli nie podpiwniczasz to faktycznie, warto ją zostawić. Super, że budujemy ten sam wariant Ekipa już znaleziona? My znaleźliśmy na razie 45 tys za postawienie domu z dachem (i podpiwniczeniem) A Wy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts