Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik budowy Dogodnego - komentarze

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 279
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam Was dziewczyny,

czekamy na wiosnę. ale sprawy budowlane ruszyły, więźba zamówiona, góral często nas odwiedza, konsultuje z nami zakupy dotyczące dachu.

Jak tylko się ociepli wyleją nam wieniec i ruszamy z dachem.

A jak u Was? Beatka, Tobie chyba zaraz ferie się kończą i nowy semestr, co?

A do Twojego dziennika Famelia zaglądam codziennie, ale nie zawsze komentuję.

A jak u Was? Beatka, Tobie chyba zaraz ferie się kończą i nowy semestr, co?

no własnie dzisiaj mi się skończyły , niestety, wszystko co przyjemne szybko się kończy :cry:

Jutro na 8.00 , a później na 17.30 do 20.15.wróce skonana, a tu trzeba wyceniac armaturkę :roll:

Mysleliscie już może o armaturce ?

u mnie niestety pogorszenie zdrowia u taty, ma zaburzenia widzenia. dzisiaj po obiedzie zadzwonimy na pogotowie. I znowu na jakiś czas zapominam o tym, że się buduję.

Proszę o wsparcie i modlitwę w intencji uzdrowienia dla mojego kochanego tatusia.

niestety nie każdy organizm lubi wiosnę :(

Trzymaj sie Aniu, będzie dobrze.

Z tatą trochę lepiej, jest w normalnym kontakcie słownym i logicznym. zaburzenia widzenia nadal się utrzymują. Dobrze, że się nie pogarsza, ale nie wiadomo, czy zmiany się cofną. Pierwsze 3 dni są udaru są krytyczne, ale jeśli do jutra się nie pogorszy to znaczy, że udar się nie pogłębia. A czy zmiany się wycofają to lekarze nie wiedzą, bo mój tatuś jest schorowany i to może obniżać szanse na wycofanie ogniska chorobowego.

A jutro wraca do nas sezon budowlany, w czwartek lejemy wieniec.

Z tatą lepiej, ma niedowidzenie lewostronne ale z tym można żyć. Jest pod dobrą opieką w szpitalu na ul. Koszarowej. Pielęgniarki i lekarze bardzo ok. To o tyle dobrze.

Zdjęcia wkleję w weekend, bo nie robił Sławek na bieżąco. Juto kupujemy piec i grzejniki, bo do końca marca jest promocja , na piec mamy 44% a na grzejniki 50% rabatu.

W niedzielę albo jutro wybieramy się na tarbud, czas wybrać okna. Na poniedziałek musimy dostarczyć farbę lakier do podbitki.