Megana 21.02.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Trzymam kciuki, aby pogoda już wreszcie zaczęła dopisywać wszystkim budującym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 05.03.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 to czekam na fotki i bardzo trzymam kciuki za lepszą pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 12.03.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Ja też witam w przedwiośniu Proszę o krótki opis sytuacji na froncie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 12.03.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Aniu, co słychać w Waszym Dogodnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 12.03.2010 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Witam Was dziewczyny,czekamy na wiosnę. ale sprawy budowlane ruszyły, więźba zamówiona, góral często nas odwiedza, konsultuje z nami zakupy dotyczące dachu.Jak tylko się ociepli wyleją nam wieniec i ruszamy z dachem. A jak u Was? Beatka, Tobie chyba zaraz ferie się kończą i nowy semestr, co?A do Twojego dziennika Famelia zaglądam codziennie, ale nie zawsze komentuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 13.03.2010 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 A jak u Was? Beatka, Tobie chyba zaraz ferie się kończą i nowy semestr, co? no własnie dzisiaj mi się skończyły , niestety, wszystko co przyjemne szybko się kończy Jutro na 8.00 , a później na 17.30 do 20.15.wróce skonana, a tu trzeba wyceniac armaturkę Mysleliscie już może o armaturce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 13.03.2010 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Beatko co studiujesz?O armaturze jeszcze nie myślałam, ale kafelki mam na podłogę na parterze mam wybrane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 13.03.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Beatko co studiujesz? prawo niestety O armaturze jeszcze nie myślałam, ale kafelki mam na podłogę na parterze mam wybrane. poproszę wiecej , ja w tej dziedzinie cierpię na niemoc decyzyjną, większość nie sie podoba i tu tkwi poblem, takiej ilości nie mam gdzie położyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 14.03.2010 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 prawo niestety O matko Prawo cos o tym wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 14.03.2010 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 u mnie niestety pogorszenie zdrowia u taty, ma zaburzenia widzenia. dzisiaj po obiedzie zadzwonimy na pogotowie. I znowu na jakiś czas zapominam o tym, że się buduję. Proszę o wsparcie i modlitwę w intencji uzdrowienia dla mojego kochanego tatusia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 14.03.2010 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 u mnie niestety pogorszenie zdrowia u taty, ma zaburzenia widzenia. dzisiaj po obiedzie zadzwonimy na pogotowie. I znowu na jakiś czas zapominam o tym, że się buduję. Proszę o wsparcie i modlitwę w intencji uzdrowienia dla mojego kochanego tatusia. niestety nie każdy organizm lubi wiosnę Trzymaj sie Aniu, będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 15.03.2010 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Aniu zmartwiłam się zdrowiem Twojego taty ale trzeba być dobrej myśli pozdrawiam Cię serdecznie a Tacie życzę zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 16.03.2010 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Duużo zdrówka dla Taty !!!A jak tam po wizycie ?Aniu - słoneczko tak pięknie świeci - będzie dobrze - musi!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 16.03.2010 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Z tatą trochę lepiej, jest w normalnym kontakcie słownym i logicznym. zaburzenia widzenia nadal się utrzymują. Dobrze, że się nie pogarsza, ale nie wiadomo, czy zmiany się cofną. Pierwsze 3 dni są udaru są krytyczne, ale jeśli do jutra się nie pogorszy to znaczy, że udar się nie pogłębia. A czy zmiany się wycofają to lekarze nie wiedzą, bo mój tatuś jest schorowany i to może obniżać szanse na wycofanie ogniska chorobowego. A jutro wraca do nas sezon budowlany, w czwartek lejemy wieniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 18.03.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Hej Aniu, ja myślałam, że u Ciebie nic się nie dzieje ( nie przychodziły powiadomienia ), a tu się pisze :) Oj przykro mi z powodu twojego taty Oczywiście pomodlę się Trzymaj się mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 18.03.2010 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Witam Małgosiu,wieniec zalany, ścianki działowe zrobione , taras wylany. Dzisiaj przywieźli nam dachówki.Widziałam Twoje kafelki, śliczne. Zamawiasz przez internet?Dzięki za modlitwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 19.03.2010 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 wieniec zalany, ścianki działowe zrobione , taras wylany. Dzisiaj przywieźli nam dachówki. Pokaż zdjęcia, pochwal się Duużo zdrówka dla Taty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.03.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Witaj Aniu Zdrówka życzę dla taty i dla Was. I cieszę się, że wieniec zalany i prace postępują. No czas było już zacząć tą budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 19.03.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Hej Aniu, ależ dużo już zrobiliście : ) proszę zdjęcia Aniu, kafelki w w Castoramie kupowaliśmy i nawet potaniały trszkę gdy kupowaliśmy o jakieś 3-4 zł n metrze jak tato? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 19.03.2010 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Z tatą lepiej, ma niedowidzenie lewostronne ale z tym można żyć. Jest pod dobrą opieką w szpitalu na ul. Koszarowej. Pielęgniarki i lekarze bardzo ok. To o tyle dobrze.Zdjęcia wkleję w weekend, bo nie robił Sławek na bieżąco. Juto kupujemy piec i grzejniki, bo do końca marca jest promocja , na piec mamy 44% a na grzejniki 50% rabatu.W niedzielę albo jutro wybieramy się na tarbud, czas wybrać okna. Na poniedziałek musimy dostarczyć farbę lakier do podbitki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts