Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik budowy Dogodnego - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 279
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

http://lh5.ggpht.com/_ML9XpBKYPzI/R-UMRAN_XTI/AAAAAAAAFjc/BBZi9s6jaVY/mediumjxzpi65547e158de9538401852%5B1%5D.jpg

Wesołych świąt Wielkanocnych, smacznego jajka, wesołego dyngusa i samych słonecznych dni!!!

Ja też mejla nie umiem zapodać. A nie zaglądasz do mnie ostatnio:(

Mam nadzieję, że u Taty lepiej.

Mój jest w domu, ale ma skierowanie do por. chorób wątroby.

Wiem, że chcą do Wrocka, ale nazwiska lekarza już matka mi nie powiedziała...:(

Pozdrawiam i idę do Kaśki :)

Cześć Aniu

Nie mogę wysłać do ciebie prywatnej wiadomości więc piszę tutaj. My tez zamawiamy okna Jezierski i chciałabym się dowiedzieć jaka kwota wyszła ci za same okna. Ja się dowiadywałam jeszcze w zeszłym roku kiedy próbowałam porównać okna drewniane i pcv i wtedy dostałam wycenę tych okien z Lakbudu i wyszło za elita thermo, złoty dąb, szpros wewnątrzszybowy 8mm, okucia winkhaus - brutto z montażem i rabatem 20 246 zł dodatkowo - pogrubione ścianki, ciepła ramka, klamka secustic, łuk antywyważeniowy, profil 5-komorowy, listwa podparapetowa.

Jesli chodzi o Bauman to na Jaracza mam rzut beretem bo mieszkam w okolicy i jeśli są konkurencyjni cenowo to podjadę nawet jutro.

Bedę wdzięczna za odpowiedź.

pozdrawiam

Ania

• 3 weeks później...
Kasiu, wiadomości od Ciebie ie dostałam. Famelio ostatnio w ogóle nie robiliśmy zdjęć. Okropna pogoda za oknem nie sprzyja budowie. Sławek kładzie jeszcze elektryke, ocieplał budynek od strony tarasu, bo dachowcy będą robić nam zadaszenie i nie będzie potem jak ocieplić. W przyszłym tygodniu będą kłaść tynki, za 2 tygodnie montaż okien.

• 3 weeks później...

Witaj Aniu!

Pokazać się przyszłam, i pytam jak przeżyliście powódź? Wszystko dobrze? Nie zalało?

I jak Tato?

Mój leży i prawie cały czas śpi. Słabiutki, ma duszności i problemy z nerkami. Prawie nic nie je. Doczytałam, że jeden z leków, które Tato ma, podawany jest w stanie przedśpiączkowym.

Ale jest postęp w podejściu matki - załatwiła hospicjum. Dziś była u Taty pani doktor z pielęgniarką. Były ponad godzinę. Jutro przyjdą znów, podadzą zastrzyki. Tato ma jakieś ampułko-zastrzyki i mama bedzie się uczyć je podawać.

Tato taki słaby a o ogródek sie martwi i chciałby tam iść. A wszystko w błocie stoi...

• 4 weeks później...