Megana 19.03.2010 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 My nie wybieramy się na tarbud, jedziemy jeszcze obejrzeć płytki do łazienki i do domku Będziemy tam nocować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 21.03.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Aniu, gratulacje, z okazji 1000 posta Trzymamy kciuki za pomyślne badanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.03.2010 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 http://lh5.ggpht.com/_ML9XpBKYPzI/R-UMRAN_XTI/AAAAAAAAFjc/BBZi9s6jaVY/mediumjxzpi65547e158de9538401852%5B1%5D.jpgWesołych świąt Wielkanocnych, smacznego jajka, wesołego dyngusa i samych słonecznych dni!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 27.03.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Aniu, a co się dzieje z tatą, coś lekarze mówili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 31.03.2010 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 http://moje-kartki.com.pl/kartki/91/1/d/1136.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tablo 08.04.2010 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 wybieramy się na tarbud Tarbud we Wrocku? Aniu, probuje Ci wyslac wiadomosc na priva, ale ciagle wyskakuje mi blad Pzdr. goraco i zycze powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 08.04.2010 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Witam, ja też nie mogę wysyłać wiadomości na priv. Poczekam na Twoja odpowiedź jak się forum ustabilizuje. A na Tarbudzie byliśmy we Wrocku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 11.04.2010 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 No to może mnie dziś nie wywali:evil: Wysłałam priv i nie wiem czy doszedł, więc zapraszam do siebie. Podoba mi się Twój dogodny:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 11.04.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Przyjdź do moich komentarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 14.04.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Ania wysyłam Ci meile ale chyba masz pełną skrzynke i je wywala spróbuję jutro zadzwonić to jakieś wariactwo z tą pocztą mam nadzieję że u Ciebie wszystko pomalutku ale do przodu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 15.04.2010 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Ja też mejla nie umiem zapodać. A nie zaglądasz do mnie ostatnio:( Mam nadzieję, że u Taty lepiej. Mój jest w domu, ale ma skierowanie do por. chorób wątroby. Wiem, że chcą do Wrocka, ale nazwiska lekarza już matka mi nie powiedziała... Pozdrawiam i idę do Kaśki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 19.04.2010 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 cześc Aniu Cieszę się że z Tata juz lepiej, trzymam kciuki My dalej sie tynkujemy, to najduższe tynkowanie na tym forum -chyba Niedługo będę musiała wyrwać Twojego męża na parę dni do nas, ciekawe co wy na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniak25 23.04.2010 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Cześć Aniu Nie mogę wysłać do ciebie prywatnej wiadomości więc piszę tutaj. My tez zamawiamy okna Jezierski i chciałabym się dowiedzieć jaka kwota wyszła ci za same okna. Ja się dowiadywałam jeszcze w zeszłym roku kiedy próbowałam porównać okna drewniane i pcv i wtedy dostałam wycenę tych okien z Lakbudu i wyszło za elita thermo, złoty dąb, szpros wewnątrzszybowy 8mm, okucia winkhaus - brutto z montażem i rabatem 20 246 zł dodatkowo - pogrubione ścianki, ciepła ramka, klamka secustic, łuk antywyważeniowy, profil 5-komorowy, listwa podparapetowa.Jesli chodzi o Bauman to na Jaracza mam rzut beretem bo mieszkam w okolicy i jeśli są konkurencyjni cenowo to podjadę nawet jutro.Bedę wdzięczna za odpowiedź. pozdrawiamAnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 23.04.2010 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Witam Aniu, za same okna zapłaciliśmy 17 tys. tj. elita thermo 3szybowy,5-komorowe okleina dwustronna złoty dąb, . Podaję namiar telefoniczny do Pana Mariusza Sobieli 501 349 473.PozdrawiamAnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 23.04.2010 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Aniu, wreszcie do Ciebie dotarłam, kurcze przez te zmiany ni c nie można znaleźć. Myślałam, że nic nie piszesz, a tu takie wieści , już okienka świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 12.05.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Okna rewelacja i cena baaardzo dobra. Gratuluję i proszę o zdjęcia Dogodnego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 14.05.2010 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Ania pisałam do Ciebie wiadomość dotarła? Jak idzie budowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 14.05.2010 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Kasiu, wiadomości od Ciebie ie dostałam. Famelio ostatnio w ogóle nie robiliśmy zdjęć. Okropna pogoda za oknem nie sprzyja budowie. Sławek kładzie jeszcze elektryke, ocieplał budynek od strony tarasu, bo dachowcy będą robić nam zadaszenie i nie będzie potem jak ocieplić. W przyszłym tygodniu będą kłaść tynki, za 2 tygodnie montaż okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 01.06.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Witaj Aniu! Pokazać się przyszłam, i pytam jak przeżyliście powódź? Wszystko dobrze? Nie zalało? I jak Tato?Mój leży i prawie cały czas śpi. Słabiutki, ma duszności i problemy z nerkami. Prawie nic nie je. Doczytałam, że jeden z leków, które Tato ma, podawany jest w stanie przedśpiączkowym.Ale jest postęp w podejściu matki - załatwiła hospicjum. Dziś była u Taty pani doktor z pielęgniarką. Były ponad godzinę. Jutro przyjdą znów, podadzą zastrzyki. Tato ma jakieś ampułko-zastrzyki i mama bedzie się uczyć je podawać. Tato taki słaby a o ogródek sie martwi i chciałby tam iść. A wszystko w błocie stoi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 28.06.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Hej Aniu, macie już okna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts