ania klepka 25.06.2009 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 My mamy 43tys. bez podpiwniczenia, czyli wasza ekipa nie jest droga.Agnieszka to wasz dziennik Dogodny AK, AK to inicjały mojej rodzinki (tylko mąż ma SK)Ja widziałam domek w realu 2 razy, bardzo fajny, ani duży ani mały, tak w sam raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 25.06.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Ja rowniez sie melduje Ciezko bylo ,ale udalo sie i Cie znalazlam . Teraz poczytam ,o czym debatujecie dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 25.06.2009 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 A witam serdecznie nowo przybyłych gości.U nas burza szaleje za oknem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 25.06.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 A witam serdecznie nowo przybyłych gości. U nas burza szaleje za oknem. Witajcie, witajcie U nas też jest burza Megana ( kocica) siedziała na balkonie jak perdzielnęło, to w mgnieniu oka była w domu, ogon nastroszony, wielkie oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 25.06.2009 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Bo my Małgosiu ta samą burzę mamy, w końcu na Nowy dwór rzut beretem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 25.06.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Bo my Małgosiu ta samą burzę mamy, w końcu na Nowy dwór rzut beretem. Właśnie dlatego się śmiałam, że mamy tą samą Ale już po, tylko nie iwem skąd tych komarów tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 26.06.2009 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Tak Aniu, to dziennik mojego męża - lekko nieuzupełniony bo już mamy wodę i prąd na działce A AK to pierwsze litery naszych imion. Cieszę się, że mam potwierdzenie od kogoś, kto widział nasz dom w realu - wszyscy mnie straszą, że wielka stodoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 26.06.2009 05:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 ja tez myslałam , ze to będzie wstrętna stodoła, a to piękny domek. ten dach jest bardzo ładny a taras na piętrze jest rewelacyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 26.06.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Dzien dobry Czekam na slonce i sie chyba nie doczekam.................komin w kuchni mam mokry od dachu a dopiero bylo malowane .Juz nie mam sily zglaszalam chyba z 5 razy i dopiero dzisiaj rano ktos sie pofatygowal A jak u Was dziewczyny po burzy??Megana to ma dopiero burze mozgow dzisiaj ......oby pogoda im dopisala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 30.06.2009 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Witam , przez te deszcze popołudniowe to nie mamy jak na działkę jechać i przygotować ziemię dla geodety. Pewnie znowu cała działka zarosła.Dzisiaj zakupiliśmy bloczki, odbiór przed budową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 30.06.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Hej Aniu, no to super , że już zaczynasz :) Za bloczki płaciłaś tyle ile pisałaś, cy jeszcze coś utargowałaś? To teraz tylko pogoda, żeby się poprawiła, trzymam kciuki A beton gdzie będziesz zamawiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 30.06.2009 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Witam Panią Małgosię. Czytałam, że wesele się udało, gratuluję. Pogoda w piątek nawet dopisała, co? W sobotę było już gorzej.Tak jak pisałam już Tobie, za bloczki zapłaciliśmy 3,05 z dostawą na budowę. Nie wiem gdzie beton będziemy zamawiać, bo tym już zajmuje się Sławek.Z woda mamy obsówę na piątek, góra poniedziałek. Oczywiście przez pogodę. A u Was jak postępy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 30.06.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Witam Panią Małgosię. Czytałam, że wesele się udało, gratuluję. Pogoda w piątek nawet dopisała, co? W sobotę było już gorzej. Tak jak pisałam już Tobie, za bloczki zapłaciliśmy 3,05 z dostawą na budowę. Nie wiem gdzie beton będziemy zamawiać, bo tym już zajmuje się Sławek. Z woda mamy obsówę na piątek, góra poniedziałek. Oczywiście przez pogodę. A u Was jak postępy? Aniu, z bloczkami czekamy na naszego fachowca, gdyż on ma nam wynegocjować jakąś super cenę , jeśli nie, to weżniemy bloczki z tej hurtowni, którą sami wybierzemy. Dzisiaj Michał umówił się na jutro na spotkanie z elektrykiem. Będziemy doprowadzać prąd do działki i kłaść rurę od wody w drodze, a jak to będzie zrobione, to wykorytowana zostanie droga plus gruz. Następnie wykopana zostanie studnia. Takie plany, ale czy pogoda na to pozwoli, tego nie wie nikt. A elektryk dzisiaj powiedział, że idzie na urlop i chyba będziemy szukać innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 01.07.2009 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Czesc dziewczyny Wczoraj malz powiedzial ,ze widzial gdzies tani beton ,tylko musi sprawdzic jaki,bo cena byla ponizej 200zl i podobno brutto.... jak sprawdzi to dam wam znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 01.07.2009 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 to czekam na informację w sprawie betonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 01.07.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Aniu .....dzialeczka gotowa ,na przyjazd geodety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 01.07.2009 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 nie działeczka jeszcze nie wykoszona w całości. Bo u nas po południu wciąż są burze, a rano pracujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 01.07.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Witam dziewczynki Aniu, a na Twoją działkę bez problemu wjadą duże samochody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 01.07.2009 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 dzisiaj mąż przygotował działeczkę , skoszona prawie w całości (20 arów)w piątek robią wodę i prąd. W przyszłym tygodniu geodeta i droga. Muszę się pochwalić pierwszymi owocami, porzeczki czarne, jedna wisienka na drzewku sadzonym jesienią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 01.07.2009 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 w tej chwili Meganko nie wjadą, ale w przyszłym tygodniu bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts