Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik budowy Dogodnego - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 279
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzien dobry :D

Czekam na slonce i sie chyba nie doczekam.................komin w kuchni mam mokry od dachu a dopiero bylo malowane :evil: :evil: :evil: :evil: .Juz nie mam sily zglaszalam chyba z 5 razy i dopiero dzisiaj rano ktos sie pofatygowal :o :o :o

A jak u Was dziewczyny po burzy??Megana to ma dopiero burze mozgow dzisiaj :wink: :D :D ......oby pogoda im dopisala

Witam Panią Małgosię. Czytałam, że wesele się udało, gratuluję. Pogoda w piątek nawet dopisała, co? W sobotę było już gorzej.

Tak jak pisałam już Tobie, za bloczki zapłaciliśmy 3,05 z dostawą na budowę. Nie wiem gdzie beton będziemy zamawiać, bo tym już zajmuje się Sławek.

Z woda mamy obsówę na piątek, góra poniedziałek. Oczywiście przez pogodę.

A u Was jak postępy?

Witam Panią Małgosię. Czytałam, że wesele się udało, gratuluję. Pogoda w piątek nawet dopisała, co? W sobotę było już gorzej.

Tak jak pisałam już Tobie, za bloczki zapłaciliśmy 3,05 z dostawą na budowę. Nie wiem gdzie beton będziemy zamawiać, bo tym już zajmuje się Sławek.

Z woda mamy obsówę na piątek, góra poniedziałek. Oczywiście przez pogodę.

A u Was jak postępy?

Aniu, z bloczkami czekamy na naszego fachowca, gdyż on ma nam wynegocjować jakąś super cenę :wink: , jeśli nie, to weżniemy bloczki z tej hurtowni, którą sami wybierzemy.

Dzisiaj Michał umówił się na jutro na spotkanie z elektrykiem. Będziemy doprowadzać prąd do działki i kłaść rurę od wody w drodze, a jak to będzie zrobione, to wykorytowana zostanie droga plus gruz. Następnie wykopana zostanie studnia. Takie plany, ale czy pogoda na to pozwoli, tego nie wie nikt. A elektryk dzisiaj powiedział, że idzie na urlop i chyba będziemy szukać innego :)